|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
commandos |
İletim - 27/01/2004 : 10:48:42 galatasarayla oynuyorum v başlangıçta takım çok iyiydi ama sonradan antremanlardan dolayı performans düşüklüğü yaşadım ve yaşıyorum. aslında bu bir tek galatasarayda olmuyor bütün takımlarda oluyor. mesela başlangıçta Ümit Karan çok iyiydi. şimdi de iyi ama eskisi gibi değil.ve bu bütün takımda yaşanıyor. takıma uzun şutu 20 olan sercan adlı bir oyuncu aldım(sanırım beykozspor dandı.) şimdi uzun şutu 18 oldu. bunun için ne yapabilirim. bir öneriniz var mı. elinde iyi bir antreman programı olan varsa gönderebilir mi? |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
commandos |
İletim - 30/01/2004 : 09:29:40 zaten bende level dergsinden yararlanarak yapıyorum. biraz değişiklikler yapıyorum. tam oldu derken oyuncular birden düşüşe başlıyor. Mesela şimdiki antreman programıyla bratu nun heading ve finishing özelliklerini 15 ten 17 ye çıkardım. ama sonra 16 ya düştü birde roma dan zotti yi aldığımda reflex felan 18 one on ones 15 di şimdi ise reflex 15 one on ones 12. şimdide kalecilere bir program hazırladım inşallah yine eski özelliklerine kavuşur zotti |
uckazaz |
İletim - 29/01/2004 : 18:02:26 Ben de antremanlarda oyuncularımın gücünü yükseltemesemde dengede tutmayı başarıyorum.Bunu dengeli bir antreman programıyla yapabilirsin.Ne demek dengeli program?Şöyle ki programı oyuncularının o anki gereksinimine göre düzenlememelisin (gerçekten ihtiyacı olanlar için ayrı program açabilirsin tabii).Yani sürekli fizik veya sürekli teknik ağırlıklı çalştıracağına mesela pazartesi fizik,salı teknik,cuma taktik çalıştırabilirsin.Antreman çeşitlerini ayırt etmen gerekirse ki gerekecektir,ben de levelın son sayısını öneriyorum.Ayrıca eğer cm 03/04 oynuyorsan üst kısımda antremanın ne ağırlıklı olduğunu gösteren bir grafik var.Bu yenilik büyük kolaylık sağlamış.Sen de oraya bakarak rahatlıkla antreman programını hazırlayabilirsin. |
€ric_C@rtm@n |
İletim - 29/01/2004 : 00:28:48 ocak ayı level dergisinde baya açıklayıcı bi antrenman özeti war ben sırf bu yüzden yeni oyuna başladm we dergide werilen ipuçlarına göre antrenman programını hazırladm...bence bi bak yararlı olcaktır... |
|
|
|