AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 03/04'teki SAÇMALIKLAR

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
R_Van Der VAARTTT İletim - 03/01/2004 : 17:00:26
merhaba umarım beni tanımışsınızdır.cm 03/04 cm4'ten daha güzel ama en güzeli 01/02 çünkü 03-04 teki hatalar var

-bir takımsınız ve oyunculara kesinlikle uzaktan şut çekme diyorsunuz.dinleyen yok.maçta 30 şut çekiyosunuz hepsi auta.bunu nası durdurucam?herifler kaleyi gördüğü yerden vuruyolar !!!
-bir de maçın hepsini 2D'de izleyin görün bakın adamlar nası saçmalıklar yapıyo !!!
-oyunculara istediğinizi yaptırmak için fazla seçenek yok.
-bazı oyuncular güçlerinden 1 mil öteye uzaklaştırılmış.(a.Hassan, Serkan Balcı, Morientes, Giuly, Rothen, Crespo)

cesareti olan karşıma çıksında maç yapalım !!!!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kolpa İletim - 21/01/2005 : 01:01:38
ewet çook doğru adamlara hepiniz direk sağ kanata pas vericeksin diyorum herkez kendi halinde biri taca atıyo.. diğeri aut a
manu İletim - 17/01/2005 : 10:52:17
vaart hem bilmiyosun oyunu hem de meydan okuyosun
puhahahahahahaa
Vercetti İletim - 17/05/2004 : 18:56:06
abi bende ilk zamanlar oyuncuların hepsi pas veriyo adamlar 5-6 maç oynuyo paslı sonra baslıyo şutlar ama çözüm olarak ben bişiy buldum ve işe yarıyo taktik 442 orta ikili dmc oynuyo özat ve selçuk daumun taktiğinin aynısını oynuyorum neyse şut çekmeye başladıklarında 2-3 maç oynatmayın tekrar oynattığınızda aşırı çekmiyorlar. umarım çözüm olur bende işe yaradı

bol cmler
safaza İletim - 10/05/2004 : 23:13:57
sizde yine iyi bende 5 adam vuruyor davids nedved del piero zidane zonneveld her buldukları yerden vuruyorlar çok gıcık oluyorum fakat attıkları zamanda manyak atıyorlar nedvedin bir golü var kafayı yedim yaff orta sahadan bi vurursun kaleci yerinden oynayamadı orta sahadan top gelirken kaleci olduğu yerde durdu ööle bekledi top tam geldi biraz koştu ama çok geç spiker 50 metre dedi hayret ettim bence bu soruna tek çözüm vurdumu adam gibi vuran bir adam almak gibi zonneveld nedved davids del piero ve zidane gibi...
WrXsTi2005 İletim - 19/01/2004 : 21:48:13
ark alonso solis ve castillo ve lionel morgan ve john eustace ufak butceyle ıyı oyuncu alabılıosunzu

0.03 Snitz Forums 2000