|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
RoM3o |
İletim - 26/11/2005 : 14:12:03 Evt sorum u duydunuz ama yöneticiler dışında hangi üyenin yazılarını beyendiğinizi bizle paylaşın Bide neden seviyorsunuz onuda yazın okie |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
NoD0ubT |
İletim - 19/12/2005 : 15:24:36 Dodo -yalakalık ossun die değil, zaten o da belirtmiş ezelden beri beğenirim kendisini =Pp -
ozzzy -üye olduğundan beri yazılarını çok beğeniorum ;) -
|
Dodo |
İletim - 19/12/2005 : 13:34:50 Katsa (Eskiden neden seçkin üye olmadığımı merak eden şimdilerde yaza oranla biraz daha azalsa da muhabbetimin olduğu kişi.), HASSOOO (İlk konuşmamızın eski, şirin ve eglenceli oyunlardan biri olan The Sims hakkında olan; forum içersinde az, öz, saçma ve komik de olsa telefondan konuştuğum tek üye, saygıdeğer ağabeyimiz.), |KRONDOR|lar (İlk zamanlar hangisiyle konuştuğumu sormayı takıntı haline getirdiğim sonralarda bu huyumu bıraktıktan sonra yazar olmayı merak sardığımda bana yardımcı olan ancak tembelliğimden dolayı forumun en kısa süreli yazarı olma ünvanını kazandıran (yok, ben kaşınmıştım ) yazar-yetkili-yönetici-üye bütünü ağabeylerim), thakki1, Rappier (Yazılarını uzaktan takip ettiğim forumun en yaşlı üyeleri olan iki kafadarlar ), Bora Poyraz (Eski toprak, büyük şahsiyet )... |
ozzzy |
İletim - 19/12/2005 : 13:09:24 Kısa zamanda bitirir gelirsin umarım. Ben de Kıbrıs'da yaptığım için bilirim, oranın atmosferi çok farklıdır. |
Rappier |
İletim - 19/12/2005 : 13:01:44 Askerliğin bitmesine az kaldı... İçimde biriken fazla birşey olduğunu düşünmüyorum. Aslına bakarsanız burada yani askerde geçirdiğim günler beni oldukça yordu. Ayrıca ortamdan uzak kalmış olmanın verdiği bir boşluk hisside yok değil. Ama teskere alınıp eve dönülünce nasıl bir ruh haline geçiş yaparım orasını bilmiyorum. Yinede ne olursa olsun yapmayı düşündüğüm şeylerin başında son 6 ay içerisindeki tüm konuları okuyup ilgi alanıma girenlerine cevap vermek ve shadowwalker kardeşimi çıkan frpler hakkında baya bir sıkıştırmak olacak (: Bu arada birde bol bol film izleyip müzik dinlerken muonline oynayacağım. Şu anda mesajı yazarken kulaklıkta Cranberries'den Ode to my family çalıyor ve beni eski güzel günlere doğru sürüklüyor. Sanırım burada yaşadığım güzel hayattan uzak geçirdiğim günler beni oldukça nostaljik birisi haline getirdi. Açık konuşmak gerekirse eskileri gülücüklerle anıyorum ama gelecekten fazlaca umutlu değilim. Birde buradaki kilitlenmiş konuları görünce buradaki olaylara uyum sağlayabileceğime şüphe ile bakıyorum. Belki biraz karamsar bir bakış ama sanırım herşeyin bitişi gibi burasınında bir sonunun olması gerekiyor (en azından benim için).... Ama daha öncede dediğim gibi hayat neler getirir neler götürür onu bilemiyorum ve bilmediğim için kesin hükümlerde bulunmak istemiyorum. Bildiğim tek şey var ben ve benim durumumda olanlar yani orta yaşlarına doğru ilerlemiş olan bizim neslimiz hem çok şanslı hemde bir o kadar şansısız. Şanslıyız çünkü şimdiki yeni yetmelerin burun kıvırdıkları, beğenmezlik ettikleri tüm güzellikleri bizler yaşadık. En basitinde bana göre ultima underworld oynamamış birisi frp'ci sayılmaz ve bu güzellikleri benim neslim yaşadı. Tüm mihenk taşı oyunları oynadık. Kimi zaman yokluklarla boğuştuk, şimdiki neslin oynamaya tenezzül etmeyeceği grafiklerle oyunlar oynadık ama o zamanki oyunlar her yönüyle şimdikilerden daha kaliteliydi. Ama bir açıdanda şanssısız çünkü kazık kadar adamlar olduk ve oyun oynamak için ayıracak fazla zamanımız kalmaz oldu. İşti güçlü evli olan arkadaşlarımızın diğer sorunlarıydı hepsi bir araya gelince şanssızlık katsayımızda bir o kadar artıyor. Neyse lafı çok fazla uzattım konuyla alakasız oldu ama uzaklardaki yanlız bir askerin yazdığı bu mesajı hoş görüyle karşılarsınız diye düşünüyorum....
|
thakki1 |
İletim - 08/12/2005 : 22:58:36 bora benm bi siyasetteki pek burda yazmıyom o konuları bide fener dedinmi susmam :), gerisi de zaten boş yazmayan elemanları seçmişsin, ama dur daha rap askerden geliyor, eğer içinde biriktirdiyse site olarak ayvayı yemişiz  |
|
|
|