Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
arsat
İletim - 07/11/2005 : 23:06:23 Nasıl yönetici olunuyor gerçekten merak ediyorum a)Kaç kitap okumak gerkiyor? b)Kaç üniversite bitirmek gerekiyor? c)Kaç bilim dergisi takip ederek okumak gerekiyor? d)Kaç dalda uzmanlaşmak gerekiyor? Ör: edebiyat,bilim,din... Yoksa .... (yani bunların dışında)
Yorumlarınızı bekliyorum...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
LittleDevil
İletim - 15/11/2005 : 18:29:56
alıntı:bkkazaz tarafından yazılan:
Ben bile şutlandım, geri dönemiyorum...
Bilge Kaan abimiz gerekli açıklamayı yapmış
|KRONDOR|
İletim - 14/11/2005 : 18:07:09 Bu konuya yazdığım mesajları okursan, tüm sorularına yanıt verilmiş olduğunu görürsün. Lütfen biraz daha dikkatli olun.
semihoray
İletim - 14/11/2005 : 17:55:02 1.Arkadaşlar peki bu oyun hakkındakı yazıyı nereye yollıyacağız? 2.Bu oyun tanıtımımı olucak?
thakki1
İletim - 14/11/2005 : 03:19:06
alıntı:HASSOOO tarafından yazılan:
Bir bakıyorsun yönetici olmuşsun.. sonra bir bakıyorsun şikayet üzerine şut yemişsin :D :D :D
Kanımca forumda yeteri kadar yönetici var.
cinconlu olmasaydın şutlanmazdım muahhahhah, varya şurda yönetici olmayı hakedenlerden en başta gelenisin, eski imzanada hastaydım unutmadım "adanalıyık"
|KRONDOR|
İletim - 12/11/2005 : 18:15:08 Sitemizde Kültür & Sanat bölümü olmadığı için ekleyemeyiz anime incelemelerini. Yazılabilecek yazılar; inceleme, öninceleme, klasikler ve tam çözümden ibarettir.