|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| major |
İletim - 17/09/2005 : 21:19:41 Bu konu çoğunlukla yönetici arkadaşları ilgilendirir. Ben derimki son zamanlarda ki gereksiz konu, yasak şeylerden bahsedilmesi gibi birsürü fuzuli şeyi yazan ve üyelik sözleşmesini okumayanlar için sabit bir konu açılabilir mi? Herkesin şöyle bir bakabileceği gözler önünde bir üyelik sözleşmesi. Nasıl olur? |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ArcHAng3L |
İletim - 12/10/2005 : 15:29:20 Okuyan yok demeyin haksızlık oluyor ben okudum:) Ama caps lock kapalı,art arda birden fazla mesaj atma tek mesajda söyle die bişey de yoktu:) Ama bunlar forumu güzel ve sade tutmak için yapılıyor lütfen uyalım! |
| scorpionfa |
İletim - 19/09/2005 : 15:39:17 alıntı: major tarafından yazılan:
Bu sözleşmeyi herkese okutmanın mutlaka bir yolu olmalı ama.
Böyle bir yol yok malesef. Kafasına silah dayamadığın sürece böyle bir yolu olduğunu sanmıyorum. Hem okusa bile dikkatlice "yaw ne diyor bu?" diyerek okuyan yok gibi. Bize düşen görev hatırlatmak. Ama çoğunlukla bu "hatırlatma" olayı, iş işten geçtikten sonra oluyor, malesef.
|
| major |
İletim - 17/09/2005 : 21:55:04 Hımm bu kötü oldu. Doğru aslında ama en azından bi deneyeyim dedim şansımı. Bu sözleşmeyi herkese okutmanın mutlaka bir yolu olmalı ama. |
| |KRONDOR| |
İletim - 17/09/2005 : 21:47:46 Forumumuzun sabit konu açma desteği bulunmuyor. Gerçi olsaydı da çoğu kişinin okumadan geçeceğine eminim. |
|
|
|