AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eski konular

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
madfight İletim - 16/09/2005 : 17:17:14
yöneticiler veya yetkili arkadaşlarım bu eski konulara yanıt yazmayı engelemenin bir yolu yokmu bazı üyeler yeni sanıp cevap atıklarında bende yeni sanıp okuyorum ama bazen geçen senenin konusu çıkıyor en azından belli bir süre geçince konular silinsin bence daha rahat olmazmı
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 21/10/2005 : 20:32:23
yeni bir üyeye forum kurallarına uyduğu zaman herhangi bir ters tepki verildiğini hatırlamıyorum, kurallara uymadığı zamanda başta uygun dille uyarılıyor, ama bazen öyle adamlar çıkıyorki hertarafı problem...
haksız yere üyeliği kilitlenen oluyormu, yada uyarılmadan, üyesi olduğum hiçbir forumda burdaki kadar rahat mesaj yazılan bir ortam yok, hakaret ve küfür olmadığı zaman tartışmalarada müdahale edilmiyor.
ben şahsım adına söylüyorum, haklı bulduğum birine eski yeni ayrımı yapmadan hertürlü yardımı yaptığıma inanıyorum.
bazen sabrımızın zorlandığı olmuyor değil, özelikle belki 50 defa uyardığım halde hala takım tutma konusu açılarak polemik yaratılmasına gıcık oluyorum
Rappier İletim - 20/10/2005 : 21:38:20
Valla ben burada genele katılmadan edemeyeceğim. Öncelikle insanları yargılarken bazı kriterleriniz olmalı. Bu kriterler içerisinde konuşmalısınız. Bunlar olmadan konuşmak çok yanlış olur.
Ben kendi adıma girdiğim hiçbir forumdan atılmadım. Nedeni ise çok basit ortamda kural dışı ve terbiyesizce hareketler yapmadım ve düzeni sorgulamadım. Düzeni sorgulamadım kelimesini yanlış anlamayın en azından kuralların ve imkanların neler olduğunu öğreninceye kadar...
Şimdi bir yere girersiniz önce ortamı ve kuralları anlamaya çalışırsınız. Ardından bunun size hitap edip etmediğine bakar ardından ortama takılmaya devam edip etmeyeceğinize karar verirsiniz. Bu standart prosedüre uymadan kendi kafanızdan anlamsız işler yaparsanız tepki çekersiniz. Bu tepkiyide forum yöneticileri ve eski üyeler gösterir.
Hal böyle olduğundada yöneticilerle eski üyler kötüdür gibi bir imaj çizmek yanlış olur. Çünkü siz ne kadar iyi iseniz karşınızdaki o kadar iyi, siz ne kadar kötü olursanız karşınızdakide o kadar kötü olur. Bu kuralı hiçbir ortamda ve hiçbir zaman değiştiremezsiniz....
Buradada kurallar farklı değil ve hiçbir zamanda farklı olmayacak yani bunu değiştirmeye uğraşmayın lütfen.
shadowwalker İletim - 20/09/2005 : 11:07:55
ozzzy kullanılan dil konusunda sana katılıyorum. yönetici ve sorumluluk sahibi üyelerin atılan mesajları (özellikle yeni üyelerin attıkları mesajları) sanki yaşça çok küçük bir insan yazmış gibi okuması; cevap verirkende kendisinden yaşça büyük bir insana cevap verir gibi (yada en azından kendi akranıyla konuşur gibi) cevap vermesi gerektiğini düşünüyorum. ancak bu olay sanırım biraz kimyadaki ideal gaz gibi birşey. her ne kadar olması gerekeni yukarda yazdığım gibi görsemde görek cevap yazarken/konu açarken gerek içinde bulunduğunuz ruhsal durum gerekse size cevap yazan insanların mesajları zaman zaman mesajlarınızı etkiliyor.
bu arada forum yöneticileri içinde birkaç lafım var. bilmiyorum üyelerden kaç tanesi nispeten canlı forumlarda görev aldı ancak forum yönetimi çokta kolay bir iş değil. aslında işin içinde insan ilişkisi olan hiç bir iş kolay değil.. hele hele internet ortamında birbirimizin yüzünü görmeden buluştuğumuz bir ortamda insanlarla uğraşmak dahada bir zor. bir forumda yönetici olsanız forum kurallarında cd-key sormayınız yazsa ve hergün üç tane cd-key konusu kapatmak zorunda kalsanız nasıl bir tepki verirdiniz? kendi deneyimime dayanarak: ilk başta güzel güzel açıklarsınız durumu sonra kızmaya başlarsınız (hergün hergün konu kapayıp tekrar aynı şeyleri görmek bir süre sora insanı bayıyor elbette); bu kızgınlıkta zaman zaman hiç suçsuz bazı üyelere "patlama" olarak dönebilir. en son safhada kuralların bulunduğu sayfaya link verip tek kelam bile etmek istemessiniz :) haliyle forum yöneticileride insan, birde onların tarafından bakmak lazım duruma. (cd-key konusu sadece bir örnektir olabilecek benzerlikler ve kişiler tamamen raslantısaldır :))
her ne kadar asıl konuyla alakalı olmasada içimde bu konuyla alakalı bişeyler karalamaya dair bir arzu vardı ne zamandır; ozzzynin mesajı görünce dayanamadım, sürçü lisan ettiysek affola :)
ozzzy İletim - 20/09/2005 : 08:38:42
İşin açıkcası olaya dışarıdan baktığımda haklıyı haksızı henüz ayırt edemedim. Bu yüzden şimdilik güçsüzün yanında kalmayı tercih ederim.

Ama size bir tespitimi söyleyeyim. Bir üye düşünün yeni veya eski olsun, yöneticileri ilgilendiren bir konu açsın veya bir söz söylesin (haklı veya haksız, tabi hakaret etmemek kaydıyla), hemen tabiri caizse akbaba gibi başına üşüşülüyor ve başlanıyor bombardımana hatta olmadı azarlanıyor bile.
Yazık, yapmayın, bu çocuklar terörist değil yahu, biraz daha sabırlı olun,sevecen olun, sonuçta siz onların abisisiniz, onlar sizden bir şeyler öğrenecek.
|KRONDOR| İletim - 19/09/2005 : 23:41:24
Seni de bekleriz, bizim için hava hoş. Haklı taraf biz olduğumuza göre söz düellosunda yüz kişiyi de yeneriz :) Ancak, haddim olmasa da bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bundan sonra güçsüzlerin değil, haklıların yanında ol.

0.03 Snitz Forums 2000