AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 oyunsitesi nekadar sıklıkla....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
semkay İletim - 08/09/2005 : 16:23:28
Beyler ben bi şey soracam. Bu site ne kadar sıklıkla güncelleniyor. Ben uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum fakat foruma daha yeni üye oldum. Eskiden oyunlarla ilgili her türlü son haberleri alabiliyordum. Artık sanki her açtığımda aynı şeylere bakıyormuşum gibi geliyor.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 08/09/2005 : 20:08:32
Senin yüzünden zorunlu hissetmiyoruz zaten. 15.000 kişi yüzünden sorumlu hissediyoruz :) Ancak dediğim gibi, önce bazı şeyleri yoluna koymak gerekiyor.
semkay İletim - 08/09/2005 : 17:27:29
Amacım sizi işlerinizden uzaklaştırmak değildi yalnız. Anladığım kadarıyla daha önemli işlerinizde var. Benim yüzümden kendinizi zorunlu durumda hissetmeyin.
|KRONDOR| İletim - 08/09/2005 : 17:06:12
Güzel soru :) Bir ara sıkça güncellemeye çalışıyorduk, ancak bir süre önce kopukluk yaşandı. Daha doğrusu bizim ÖSS çalışmaları, daha sonra tatile çıkmamız ve şu an da evde tek başımıza karnımızı doyurma çabalarımız (merak etmeyin, başarılı oluyoruz :)) derken kopukluk devam etti. Bu yüzden yazı eklememiz biraz zor oluyor. İşleri düzene soktuktan sonra site güncellenmesini düzenli hale getireceğiz. Haberler konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. Diğer yazarlarımız cevaplasın bunu da :)

0.03 Snitz Forums 2000