AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 nick sorunu!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
dwarf-old İletim - 31/08/2005 : 19:26:25
Neden en son msjı 2 yıl önce olan arkadaşları silmiyorursunuz??Çünkü nickler azalmaya başlıyor ve doğal olarak güzel nickler o 2 yıllık arklarda kalıyor!Birde sadece üye sayısını arttırıyorlar reklam için mi silmiyorsunuz??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L İletim - 01/10/2005 : 18:18:48
Niye siliyoruz ki kalsın ne güzel üye sayımız bol olsun yararı yok ama KRONDOR'un dediği gibi zarar da yok. Kaç kişi 2000 yılından bu yana Paladin,Palad1n,Palad1N,PaLaDiN,PaLaD1N ve ya P@L@D1N'i kullanır ki
dwarf-old İletim - 01/10/2005 : 17:26:48
Bu konuyu açtığım için kendime guluyorum!!Cunku ads'imde olan bir sorun yuzunden 2 ay giremedim!Yani eger bu uygulama kabul edilseymiş ben yanmıştım!!Gercektende bir bildiginiz varmıs!!
|KRONDOR| İletim - 06/09/2005 : 20:27:06
Burada binlerce üyeden bahsediyoruz. Mesaj yazan üyeleri silsek bir günümüzü almaz ama mesaj sayısı sıfır olanlar için haftalarca uğraşmak zorunda kalırız. İşimiz bittikten sonra da "Manyak mıyız biz, ne diye uğraştık ki bu kadar. Zararları mı vardı sanki." deriz herhalde.
zeggy_557 İletim - 06/09/2005 : 19:08:57
Ama mesaj sayısı 0 olanlar silinebilir...
|KRONDOR| İletim - 02/09/2005 : 15:56:19
Şu an nasıl nickimizin başındaki ve sonundaki | işaretleri sorun çıkartıyorsa, o zamanlarda da sorun çıkartıyordu. Bu yüzden asergul yaptık, ancak hoşumuza gitmediği için buna geri döndük. Ayrıca forumda asergul kullanırken chatte veya ICQ'da |KRONDOR| nickini kullanıyorduk. Üstelik bu sayede, 1-2 sene konuşamadığımız arkadaşımız nickimizden bizi tanıyarak iletişime geçti. Nick değiştirmemenin faydaları :)

0.03 Snitz Forums 2000