AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Oyunsitesini oyunsitelerine bile almıyorlar!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 16/08/2005 : 09:48:00
Biraz önce internette gezinirken gözüme bişey çarptı. Artık Oyunsitesi'ni oyunsiteleri arasına bile almıyorlar bazı arkadaşlar fark etmiştir belkide. Neden böyle oldu bu? Forumda da bi problem var zaten ben ilk keldiğimde tıklım tıklım dı şimdi bazı bölümlere haftada 1 mesaj anca atılıyo. Neden böyle oldu foruma?(ve siteye)
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 16/08/2005 : 21:00:58
Allah Allah hergün onlarca mesajla uğraşıyorum, krocanlar tatilde iş bize kaldı, nasıl mesaj atılmıyor anlamadım, hassooo hiti yazmış bir bakayım dedim dünkü hit 17196, bugünkü saat 20:45 de 15704 belki hit rekoru kıracağız bugece, şimdi 15814 olmuş, onun bunun bizi söylemeside bizi pek ilgilendirmiyor, biz kendi işimizi amatör olarak ve elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışıyoruz, gerisi kuru sıkı :P
HASSOOO İletim - 16/08/2005 : 18:55:17
yok öyle bir problemimiz. kişisel web sitelerinde (daha doğrusu sayfalarında) link vermemiş olabilirler ama OS'un hit sayısı daima yüksek olmuştur.

Sıra Site Tekil Toplam Dün Kredi PR:GPR Değişim
30. Oyunsitesi 9546 60333 10637/67220 0 5:5 +1

Görüldüğü gibi sitenin günlük hit sayısı oldukça yüksek ve artış olduğu görülmekte yaz sezonu olmasına rağmen.
NoD0ubT İletim - 16/08/2005 : 12:17:42
Her sene olduğu gibi yaz dönemindeiz. Olur böle vakalar Türk Polisi yakalar.. öööö irençti

Neyse.., oyunsiteleri arasına almayan kim onu anlamadm.
Kyoshi İletim - 16/08/2005 : 10:11:54
Neden almasınlar ki...Zaten önemli olan bizim beğenip girmemiz...Forumlar yaz tatilinde olduğumuz için biraz boş galiba...

0.02 Snitz Forums 2000