|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
MaVi_OkYaNuS |
İletim - 07/08/2005 : 22:33:55 Ne iş ben anlamadım.bir konuda arkadaşımızın biri bana demişki neden bilg. mesleğini seçtin bizmi sana bilg. ol dedik diyor.Şunu unutmasın belki kendisi bilg. anlıyor kendi kendisi tamir edebilir, ama ya hiç bilmeyenler? adam bilg. vidasını bile açmamış.bunlar ne yapacak? bizde bu mesleği seçtikki hem ekmek parası olsun hemde yardım.tabiki hakkımızı alacağız dedigim gibi ekmek parası bundan bana neden bilg. mesleğini seçtin diyen ark. bahsediyorum.bunu hangi yüzle söylüyorsun.seçip seçmeme kararını sen vermeye hakkın olmadıgı gibi bana neden bilg. mesleğinide seçtin gibi sorularda soramazsın. gelelim diğer arkadaşıma RappıeR zannedersem yasal dolandırıcılıkdan bahsediyor.sorarım ona sen hiç işletme işlettinmi? veyahutta hiç işletme işleten birini tanıyormusun? tanıyorsa git bir sor bir dükkan nasıl yürür.elektiriği, suyu , kirası , yanında çalışan elemanı vs. vs giderleri ? bunları nasıl kazanıcaz sen bize yasal dolandırıcı diyorsun mileltin ekmeğinde gözü olanın gözü çıksın...!!! |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
MaVi_OkYaNuS |
İletim - 16/08/2005 : 22:51:23 Hangi mesleğin üçkağatcısı yokki sadece bu meslekten bahsediyoruz.Tamam belki bu bilg. mesleğinde biraz daha fazla gibi görünsede bu her meslek için geçerli kılar. |
Soldier |
İletim - 16/08/2005 : 11:11:41 Evet bu bilgisayarcıların çoğu aynı şekilde.Tamam hepsi olmayabilir ama artık böyle şeyleri yapa yapa toplumda bilgisayarcıların imajı dolandırıcı olarak kaldı.Size benim eniştem hakkında bir olay anlatayım ; Benim eniştemde bilgisayardan anlamıyor. Tabi bilmeden tek başına bilgisayar almaya gitmeside yanlış.Neyse tabi bir bilgisayarcıya gidiyor.Bilgisayarcı ona bir bilgisayar çıkarıyor.Ve bilgisayarın fiyatı geçen senenin parasıyla 800 YTL ve bilgisayarın özellikleri de aynen şöyle; Intel Celeron 2.00 GHZ CPU 256 MB 333 MHZ RAM 64 MB GeForce 2 AGP Onboard ses kartı. LG CD- ROM ve CD-RW Bir de floppy.
Bu kadar düşüne biliyor musunuz?Gördüğünüz gibi fiyatta monitör de yok.Çünkü eski monitör ve hoparlörünü kullandılar.Üstüne üstelik bir de eski bilgisayarlarını beleşe bilgisayarcıya verdiler.Eski bilgisayarları da kötü değil di yani.İçinde TV kartı bile vardı. Yani sonuç ;genelleme yapmak tabi ki yanlış ama toplumun gözünde bilgisayarcıların çoğu üçkağıtçı.Çoğu bilgisayarcı bilgisayarı bilmeyen bir müşteri geldiği zaman çıkarını düşünüyor.Halbuki dürüst olunsa sürekli müşteri edinilir ve daha dürüst para kazanılır. |
HASSOOO |
İletim - 15/08/2005 : 23:45:52 elbette genelleme yapmıyorum. ama çoğunluğa bakışım bu yönde. kazanılan paranın haram olduğu iddiasında değilim, lakin pazarı fırsatçılar ve üçkağıtçılar doldurmuş. |
MaVi_OkYaNuS |
İletim - 15/08/2005 : 23:34:20 Hala aynı kafadan gidiyorsunuz.Beş parmağın beşide bir olurmu? elbette olmaz olmadığı gibi her bilg. bir değildir ama RappıeR arkadaşımız genelleme ile konuştu bu beni rahatsız etti.unutmayınki biz alacağımız bir iki milyon parayla zengin olmayız ama bir iki milyon az aldığımızda hiç olmazsa en azından tşk alırız.Ben ve ben gibileri inanıyorumki boğaz tokluğuna çalışırız sabah işe git akşam gel yani sofi bir yaşam.thakki1 ne güzel konuşmuş genelleme yapmayalım ben Rappıer ark. bu yüzden kızdım ama konuştuğum yanlış alğılandıysa affola ama benim isteğimdirki Lütfen genelleme ile konuşulmasın bu sadece ark. için değil herkez için geçerli. |
thakki1 |
İletim - 10/08/2005 : 14:42:03 genelleme yapmak pek doğru değil, işini dürüstçe yapanlar olduğunuda ben kendim biliyorum, cd aldığım iki yer var, ikiside adam gibi işlerini yapıp fahiş fiyatlar çekmiyorlar müşteriye, ama genelde özellikle donanım üzerine çalışan işyerlerinin pek yapacağı birşey yok, fiyatlar belli üstüne kar payı koyup satıyorsun, yazılımda ise dediklerinize katılıyorum, arkadaşımla birlikte gold bilgisayardan lg re-writer aldık ben kendim taktım, arkadaşım aldığı yere taktırdı 2 sene kadar önce 5 milyon ödedi... |
|
|
|