AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum hakkında

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 07/08/2005 : 18:15:53
Arkadaşlar sizcede bu sitenin forumu çok kötü değil mi? Yani tasarım açısından değil de forum biraz eskidi çok güzel forumlar var bu servera da rahat bi şekilde kurulabilir ama hala sitede tarih öncesi devirden kalma forum kullanıyorlar. Mesela web wiz forum bayaa güzel. Mesela biz kendi avatarımızı bilgisayarımızdan yüklesek, imzalarımıza resim ekleyebilsek, özel mesaj yollayabilsek daha güzel olmaz mı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avaris İletim - 09/08/2005 : 14:54:50
Kendi avatarınızı kullanabilmek ve mesajlara resim eklemek kasıtlı olarak eklenmiyor. Geçmiş zamanlardan rahatsız edici tecrübelerimiz var. Dahası küçük bir görsellik uğruna forumun yavaşlaması ve insanların bant genişliğini gereksiz yere işgal etmesi de söz konusu. Özel mesaj, "yapılabilecekler" arasında mevcut. Ama yeni tasarımı beklemek zorunda.
RoM3o İletim - 09/08/2005 : 10:52:08
Konuyu yeni gördüm o yüzden yeni yanıt atabiliyorum omersinan arkadaşım burası laylaylooom forumu değil düzeyli bir forum daha sonra elbette yenilikler olacaktır eğer beyenmiyorsan bak en üstte baş harfi büyük diğerleri küçük na böyle 'Çıkış' yazıyor ona basabilirsin hani şu bordo ile kırmızı arası rengi olan ok...
HASSOOO İletim - 09/08/2005 : 00:34:08
forumun derdi 20 yaşını geçmiş insanlarlardan ziyade 13 yaşını geç(e)memiş kimselerle uğraşmak. Kolay gelse gelse onlara gelir, o yaşlı dediğin kimselerin büyük çoğunluğu bir çoğunuzun yaşından daha fazla bilgisayar dünyası ile içli dışlı olmuş kimseler, forumda teknoloji özürlü 'yaşlı' bulunduğunu zannetmiyorum, o tip kimseleri bir oyun sitesinde değil; arkadaş bulmaya yarayan zımbırtılarda görebilirsin.
Erci-e@Hanzo İletim - 08/08/2005 : 23:15:33
Bende diğer üye olduğum sitelerin forumları biraz daha karışık hem ömer sinan ın dediğide biraz uçuk kaçık oluyor bencede burası daha kolay kullanışlı ayrıca bira da yaşlı olan üyelerki 20 yaşını geçmiş olan arkadaşlara biraz ağır ve klasik olduğu için kolay gelebiliyor diğebilirim herhalde ööle olduğunu zannediyorum işaallah ööledit falan vs. vb. işte canım yaww aaaa......
zeggy_557 İletim - 08/08/2005 : 22:35:52
Zaten forum desteklese dediklerinizi yaparlardı, ama demek ki ya olmayacak ya forum komple değişecek...

0.02 Snitz Forums 2000