Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
ceberruh
İletim - 23/07/2005 : 17:44:55 Merhabalar, benim burda sezdiğim bir konu var ve bunu bir eleştiri olarak önünüze sunmak istedim. Ben bu sitede bir gruplaşma görüyorum. Nasıl mı? Şöyle, çok uzun zamandır ben bu sitedeyim tahmin ediyorum genellikle yönetici veya seçkin üye olanlar-günlük yaşamda-birbirlerini tanıyan insanlar sitede üstün konuma geliyorlar. Çok yakın tanıdıkları da seçkin üye oluyor. Burda mutlaka beni yanlış anlayan arkadaşlarım olacaktır hemen söyliyeyim ben ne seçkin üyelik ne de daha üstünün peşindeyim sadece OS üyesi olarak düşüncelerimi dile getirmek istedim. Belki olayı yanlış sezmiş de olabilirim ne de olsa hepimiz insanız mutlaka yanlışlarımız olur. Burda hiç kimseyi de eleştirmiyorum genel olarak konuşuyorum. Dediğim gibi ben böyle bir durum seziyorum. Açık bir eleştiri olarak da kimse kızmasın gücenmesin. Bende eleştiriye açığım.
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Milamber
İletim - 28/09/2005 : 11:03:25 vayy be adamlar msnlerini vermis hll olsun size pişman olmazsınız inşallah valla gördüğüm yerde direkt siliyom msni aman aman :D seçkin üye olayı forumdaki seviyeyi yükseltmek için ortaya çıkarılmış bi olaydı çıkaranlarda yöneticiler ve grup kullanıcıydı doğru hatırlıyorsam etkisini belli bir süre sonra göstermiş ve forum oldukça kaliteli bir hale gelmişti... Eski üyelerin birbirleriyle yakın olması uzun zmandır bu forumda yazdıklarından dolayı çoğu birbiriyle tartışmış birbirini kimi zaman boğazlamıi kimi zaman göz yaşını silmiş fln onca yıl(yuh)dan sonra aralarında bi yakınlık olması çok doğal
major
İletim - 28/07/2005 : 19:48:18 Kardeşini çok sevmiyormuş o zaman (nihohaha herkes üstüme atlayabilir en iyisi ben bu ortamdan kaçayım).
NoT: Üsttekiler şaka tabi ki alınmayın ortamı neşelendirmek istedim. Bir filmde görmüştüm de.
|KRONDOR|
İletim - 28/07/2005 : 15:48:35 Bilmeyenler için açıklama: uckazaz, Bilge Kaan KAZAZ'ın, yani bu sitenin webmasterının, patronunun, sahibinin vs. kardeşi oluyor
uckazaz
İletim - 28/07/2005 : 15:04:55 Tanıdıklara ayrıcalık mı?Hiç sanmıyorum! seçkin üye değilim gördüğünüz gibi.Hiç bir kayırma işlemine de maruz kalmadım hatırladığım kadarıyla...Benden daha açık bir örnek var mıdır?
HASSOOO
İletim - 28/07/2005 : 11:23:58 Benim canımı sıktın... bu konuyu okumak uzun zamanımı aldı, hem de bu yavaş Internet bağlantısı ile (ehueuheuhu) (işkence oluyor bana yaw bu yavaşlık)