Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
mystic_enigma
İletim - 21/07/2005 : 20:14:07 ben yeni gelidim tam tanımıorum siteyi ama bence az geyik oratmı çok ciddi müessese tribali var gibi yani elbette ekşi sözlük gibi bişiy olmak deil kastım zaten alanlar farklı ama yardım konusundan iyisiniz daha yardım alamadım ama daha erken ama site içeriği manyak konular güzel yardım iyi iyisiniz daha da iyi olabilirsiniz ama
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
HASSOOO
İletim - 28/07/2005 : 11:18:02 Forumda yeteri kadar yönetici var, lütfen benim gibi normal üye arkadaşlar müdahale etmesinler, üzerimize vazife değil; kargaşa çıkıyor yoksa.
RoM3o
İletim - 25/07/2005 : 11:39:46 Oğlum yeni geldim diyorsun saçma sapan konular açıyorsun sitemiz ciddi bir müessesedir ama lütfen kuralları oku konuyla başlık olmuşmu şimdi peki ya biz sana fikrini sorduk mu ?
Generalll
İletim - 22/07/2005 : 23:42:24 Hocam ortam geyik ortamina donmus durumda ama orada.Ben genelde ugramiyorum o sebepten....Neyse uzatmayalim...
|KRONDOR|
İletim - 22/07/2005 : 23:21:02 Serbest bölüm de geyik yapılsın diye açılmadı ama. Orayı açmamızdaki amaç, oyun dışındaki konuları orada tartışmanızdı. Siz açılış amacını yanlış algıladınız.
Generalll
İletim - 22/07/2005 : 19:37:50
alıntı: tarafından yazılan:
Öneri ve Eleştirileriniz bölümü yardım amaçlı değil. Başlık düzgün seçilmemiş ama içerik, konunun açıldığı bölüme uygun.
Hocam ben serbest bölümü geyik için neyine yetmiyor anlamında söyledim yanlış anladın....