|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HASSOOO |
İletim - 09/07/2005 : 20:04:56 GS, FB, BJK, TS vb Futbol tartışmaları yasaklansın. Hangi takım en iyi, benim takımım seni döver tarzı tartışmalar gereksiz ve saçma. Yasaklanması taraftarıyım. En fazla transferler ve Milli Takım'a taviz gösterilebilinir. Onun dışına izin verilmemesi gerektiği görüşündeyim. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HERO |
İletim - 17/07/2005 : 09:38:52 Bi de diyaoglarda çok komik.thakki gibi birkaç tane daha arkadaş düzgünce tartışmaya çalışıyo ona da izin yok.Mesela biri çıkıyo fenerin özelliklerini başarılarını vs uzun uzun araştırım yazıyo.Sonra alttan biri çıkıp hiç okumadan naapalım biz 5-1 yendik diyo.Sonra biri çıkıyo 5+1=6 biz de 6-0 yendik diyo.Sonra biri çıkıyo biz 7-0 yendik diyo(hem de cumuhuriyete yaşıt bi skor ne kadar anlamlı de mi?)sonra uzuyp gidiyo işte böyle.Düzelcek gibi de görünmüyo :D Allah ıslah etsin diyor ve sözümü bitiriyorum. |
thakki1 |
İletim - 16/07/2005 : 23:03:09 iyide dark kantarın topuzu kaçıyor kesin, tartışma adabına uyulduğu sürece zaten sorun yok ama iş holiganlık boyutunda bizimkilerde |
RoM3o |
İletim - 16/07/2005 : 22:37:53 Abi kapanması saçma olur çünkü insanlar özgün düşüncelerini dile getirmelidir bence :) |
HASSOOO |
İletim - 12/07/2005 : 14:23:42 :D Kesin kayacak nasıl olsa, baştan vurulsun kilit ;) |
Rappier |
İletim - 10/07/2005 : 21:33:46 alıntı: tarafından yazılan:
Yine dört büyükler hakkında konuşmalarına izin veririz de, muhabbet "benim takımım senin takımını döver"e dönüşürse kilitleriz konuyu.
Sizi çok umutlu gördüm bugün.... Tartışmanın o tarafa kaymayacağını düşünen varsa beri gelsin (: |
|
|
|