|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
McFurkan |
İletim - 08/07/2005 : 18:06:54 Merhabalar, Şuanda delirmiş bir durumdayım  Msn adresimi biri almış bu siteden adam benim MSNde deli ediyor, 50 kere yaşımı sordu, küfür edip arkasından halimi hatırımı sordu, yavaş yazıyorsun be dedikten sonra çok hızlısın dedi, sonra GTA SA yı msnden yollasana dedi 
Konuşmadan bazı yerler;
?: - edsl varmı F: - adsl 256 limitli -benimki 9 megabayt -9 mb ? :S -nerdesin -evde -cıktınmı -nasıl yani -sanaoyun gön dercem -ne oyunu gerek yok ben oyun oynamam -zevkli -oyun ismi nedir -kınayt -knight online mı? kaç mb peki ? ...... F: -ya pardon bek çıkmalıyım byeee yaş kaç bu arada -seninki -eylül ayında 18 -bende eylül ........ -zahit -arkadaş ne diyorsun -arkadaşarıyom -arkadaş mı arıyorsun? neden yok mu arkadaşın -yaşınkaç -eylülde 18 olacağım -yoooooooooooooooooooooooooooooooooooook -neden yok diye düşündün mü? -evet byyyyy -anlat bakalım neden arkadaşın yok -arkadaş var -az önce arkadaş yoookk dedin, arıyorum fln dedin -şaka -çok kısa ve geç yazıyorsun? -sıtrateji oyunun varmı - varsa göndersene -oyun oynamam ben....! hit oyunları denerim bir oyun var gta sa -göndersene -ya abi senin aklın yerinde mi? -neden -6 cd lik oyunu msnden mi yollayacağım? -evet (adam çok ciddi ya ) - ya saçmalama 6x700 MB: 4GB 200 MB bu kadar boyuttaki şey nasıl gelsin? -tamam yaşın kaçtı -eylül ayında 18 (x3 ) -s**r -ne oldu kardeşim ne küfür ediyorsun? -başka oyun varmı -ya sen dengesiz ve psikolojik sorunu olan bir insansın -yada tınıdığın kızı msn adrasi -1-) 3 kere yaşımı sordun 2-) s****r dedin ve hemen arkasından başka oyun var mı... yok kız adresi falan -hızlı yaz sana (kendisi bir iki dakika sonra fln cevap veriyor arkadaşın) -:S bana mı diyorsun hızlı yaz diye? ya hadi git balık hafızalı insan -çokhızlısın tamam yaşın kaçtı - ---************konuşmaya katıldı. -başkasıylan konuşcom -başkasıyla konuşcaksan özelden konuşsana niye davet ettin buraya? . bu arada benim yaşımı öğrenebildin mi?
.... -hadi dostum seni engelliyorum, aklın yerine gelir inşallah.
Daha öncede rastladım bu cins konuya kim bu TZH nickli arkadaş yaşını falan bilen var mı bunun? Konu yanlışsa özür, kilitliye bilirsiniz. ama sinir oldum adresimi falan gizlemek var değil mi? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 29/05/2006 : 22:21:14 Ben üyeliğini kilitlemiştim şimdiye kadar :) Neyse, kalsın madem. |
Mérula Alba |
İletim - 29/05/2006 : 21:09:57 En son iletinin 06/09/2005'te atıldığı bir konuya ileti attığına göre senin de çok normal olduğun söylenemez. Konuların güncelliğine dikkat et, bu bir. Saçma sapan, gereksiz iletiler atma, bu da iki. Daha gelir gelmez, "Destur!" demeden papaz olmayalım seninle. |
ömüryusuf |
İletim - 29/05/2006 : 20:48:24 hey selam ya ne acayipsiniz siz |
major |
İletim - 06/09/2005 : 10:24:44 Ya zaten bi aralar msn listem 120 kişi olmuştu ve yarısından çoğunu tanımıyordum. Çoğu da burdan dı. "Ekleyin fakat "Sen kimsin?" diye sormayın lütfen" aynen bana da böyle soru soruyorlar sen kimsin e kardeş sen beni eklemişin diyorum. Sonra da "alooooo" diyo e doğal olarak sinirden sildim hepsini 60 a indi. Bak şimdi yine 111 :D. Yakında temizlik zamanı... |
scorpionfa |
İletim - 05/09/2005 : 22:46:11 R_Van Der VAARTTT yukarıda yazılanları dikkatlice okumamışsın sanırım. Ortamın gerildiği falan yok. Sadece terbiyesiz bir kişilik, forumdan silindi o kadar.  Ha bu arada konu ile alakalı bir şeylerde söyleyeyim. Sırf bunun için imzama bir kaç eklenti yaptım. :) Msn 'de ki "tanınmayan kişi" sayısı bir hayli kabarıklaştı. Bu gidişle 1024*768 ekrana bile sığmayacak. İşi olanda geliyor, olmayanda... Şu var ki, saçma sapan sözcükler ya da "aloooooooo" gibi zeka özürlü girişler yapanlardan bile rahatsız değilim. Hatta bazen hoş sohbetler oluşuyor bir kaç dakikada. Şimdiye kadar küfür ya da hakaret eden olmadı, olursa da benim için sorun değil. Ortama göre davranmasını da biliriz. |
|
|
|