AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 bu ne yaaa

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
barisozdemir İletim - 01/07/2005 : 14:38:27
biri dur demesi gerek rapier e . bir zaman forum açmıştım hani demiştim insanlar neden göz önünde olmak ister bazıları kendi adına konuş felan diye saçmaladı burda kimse öyle olmak istemiyo felan dedi ama dediklerinde yanıldı o kişilere soruyorum bu ne ?
şimdi aynı soruyu rapiere soruyorum niye bu kadar forum açtın yoksa popülermi olmak istiyosun :)))
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Erci-e@Hanzo İletim - 07/08/2005 : 02:00:28
Tam olarak neyi pyalaşamyım kimi eleştirdiğinizi anlamadım ki paylaşamadığınız sınırsız büyüklükteki forum ise baştan sizde hata var demektir . sebep olarak gösterdiğiniz serbest bölümse isteyen girer isteyen girmez ,eğer gruplaşmaysa ki saçmalık hepimiz din kardeşiz.Peki neyi tartışıyorsunuz?
zeggy_557 İletim - 06/08/2005 : 22:22:52
E yani 13 yaşında olunca laf anlanmıyor mu ya.. Yani ben de Dodo da bu yaştayız. Teessüf ederim..

Şimdi sıra geldi yalakalık(!) yapmaya..

YAAAAAAAAAAALLLAAAAAAAAAAKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAA

Evet, yalakalığımızı da yaptık, şimdi sıra beraber ve solo şarkılar (!) da:

Solistimiz barisozdemir:

Amaaaaaaaan guuuuuuurrrruup, canıımm guuruup, artık sana sana sana muhtaaaacız guuuuuuurrrrrruuuuuuup.

Şimdi Rappierde sıra:
--------------------------------------------------------------------------
(Neyse bunu burada bırakalım, uzar gider, full metin için bu kopnuyu yeniden okuyun)

Ya bu "Seçkin üyeler ha!" konusuna benzedi inceden. O zamanlar gruplaşmanın adı seçkin üyelik konulmuştu. Şimdi de konu buraya gidiyor, önce seçkinler suçlanacak, sonra yeni seçkinlere " sen de mi brütüs" denecek, sonra....
--------------------------------------------------------------------------
Lafbilir İletim - 06/08/2005 : 13:46:49
Benim naçizane fikrim şudur ki...
Onca forum gördüm gezdim yukarıda ALLAH(cc) var ve yeminle söylüyorum en sevdiğim forum burasıdır.Çok nadiren de olsa forumun serbest bölüm'ü aksamaya uğruyor.Ve Rappier hocamın dediği gibi yalakalıkla hiçbirşey kazanamayız burada.
Samimiyet konusuna gelince;
Yoldan geçen bir adamın omzuna kolumu atıp "vaaaay ortağım naptın yaw uçalım gezelim ortama girelim bu akşam" gibi sözler söylesem o adamla samimi olacağımı sanmıyorum.Krondor,Avaris,thakki1 gibi kişiler zaten forumun denetimini mükemmel derecede sağlıyor ve koordine olmaları için haberleşmeleri gerekiyor.Gruplaşma olsa bile,bu durum sitedeki hiçbir üyenin aleyhine değildir.Sırf mesaj sayısını artırmak amacıyla bazı "eleştirmen" şahsiyetlerin forumu çöp yığını haline getirmesi içler acısı bir durumdur.Seviyesiz insanların seviye tartışmasını da ne kadar gereksiz bulduğumu özellikle belirtmeme gerek yok.
Ayıptır bu yaptığınız arkadaşlar!Forumu öldürmek yerine,onu diriltelim."Köstek değil,Destek olalım".Bazı haddini bilmez insanların laf olsun torba dolsun diye,hatta zevk için yazdıkları gereksiz mesajları tüm kalbimle kınıyorum.
Zaten forumun amacı tartışmak ve görüşlerimizi birbiribize sunmak değil mi?İster "mesaj sayısını yükseltiyor" deyin,ister "yalakalık yapıyor" deyin ben düşündüğümü yazdım.Özgürlüğün,başkasına zarar vermeden ve çıkarlarını bozmadan dilediği gibi yaşamak olduğunu öğrenememiş bunlar.
Fikirlerini belirli bir ahlak çerçevesinde sunduğu sürece kimseye karşı değilim.Aksine;terbiyesizlik yapıp,özgürlük isteyen bir kişi medeni olamaz.
Sevgilerimle...

riberymami İletim - 06/08/2005 : 12:47:18
kardeş ne diyonuz yaw bur da yazılanlarla başbakan mı olcak insan isterse her gün 1500 tane mesaj atar kendi bilceği şeydir bence uzatmamak gerekir çünkü forumların yanında kinde olduğu gözüküyo istemiyen okumaz:))))
Rappier İletim - 23/07/2005 : 20:18:48
Tüm yazılanlardan sonra benim aklımda yer eden en önemli olay GRUPLAŞMA olayı oldu. Daha 30 mesaj atmı, ortanım ne olduğunu bilmeyen birisi kalkıpta seviyesizlikten ve gruplaşmadan söz edebiliyor. Daha öncede dediğim gibi bunun arkasında artniyet aramak gerekir. Ama ben tüm saflığımla (ve salaklığımla) bunun böyle olmadığını kabul ederek birşeyler yazmak istiyorum.
Burada bize grup kurmuşsunuz diyenlere birkaç sorun var. Yaş seviyesinin düşük olduğunu göz önüne alarak soruyorum. Hanginiz ortaokul'a kayıt yaptırdığınız gün sınıfınızdaki tüm öğrencilerle samimi oldunuz?? yada hanginiz yeni bir ortama girdiğinizde hemen tüm olaylara vakıf olabildiniz??
Bakın grup dediğiniz insanlarla ben DÖRT senedir beraberim. Bu beraberlik sadece burada değil diğer ortamlardada devam etti. Böyle bir durumda samimi olduğum insanlarla tabiiki farklı muhabbet edeceğim. Ya Allah(cc) aşkına söyleyin sizler samimi olduğunuz arkadaşlarınızla daha farklı muhabbetler etmiyormusunuz ???

Konunun açılış meselesine gelince, buradaki olaylar hakkında bilgisi olmadan yorum yapan insanlara bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum.

-Foruma 2003'un başında üye oldum.
-Bugüne kadar 1600küsür mesaj attım ve bu mesaj sayısı forumdaki en yüksek 3. mesaj sayısıdır.
-Bu kadar süre içerisinde yöneticilerle çok büyük kavgalar yaşadım ama bu kavgalar bile saygı çerçevesi içerisindeydi. İsteyenler eskiforum'dan takip edebilir.
-Bu güne kadar attığım onca mesajda popüler olmak gibi bir kaygım olmadı bundan sonrada böyle birşey yapmak gibi bir düşüncem olamaz.
-Her zaman insanlarla saygı çerçevesi içerisinde konuşmaya çalıştım ama aksi davranış gösterenlerede tepkimi gösterdim.
-Bu kadar uzun süreçli üyeliğim esnasında hiçbir yöneticiden uyarı almadım.
-Siteye yazı yazmakta dahil olmak üzere elimden geldiğince destek olmaya çalıştım.
-Forumun iyi günündede kötü günündede istikrarlı bir şekilde mesaj attım.
-Forumu kendini bilmezlere karşı hep korudum ve korumayada devam edeceğim.

Not: Savunduğun o şirine arkadaş hakkında birkaç şey yazmak isterim. Öncelikle ona karşı olan birkaç kişiden biri bendim. Açtığım şirine problemi adlı konuda yöneticiler ve özellikle webmaster'ın şirinenin yanında hareket ettiğini görebilirsiniz. O zaman yöneticilerin fikrine saygı duyarak konuyu büyütmedim.
Serbest bölgedeki mesajların mesaj sayısını arttırmama olayının başlamasından sonra şirine arkadaşı gören varsa lütfen buraya yazsın.
Şirine kardeşimizin amacı serbest bölgede saçma sapan konular açarak mesaj sayısını arttırmaktı ve bunu bir mesajında kendi ağzından itiraf etti. Ve ben kendi adıma o şahsın bir oyunda takılmış birisine yardımcı olan bir mesaj yazdığını görmedim.
Kimse beni şirine gibi birisini savunan kişinin doğru olduğuna ikna edemez.

0.03 Snitz Forums 2000