Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
Rappier
İletim - 01/07/2005 : 14:07:55 Sizleri bilmiyorum ama ben kendi adıma eski üyeleri geri istiyorum. Düzenli, seviyeli eski OS'yi ve geyik düzeyinin bile bir seviyesi olan eski arkadaşlarımı tekrar burada görmek bu site için en büyük dileğimdir.
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white
İletim - 07/07/2005 : 00:42:35
alıntı: tarafından yazılan:
alıntı:Soldier tarafından yazılan:
Bu eskiler eskiler diyorsunuz ya arkadaşlar.Özlediğiniz zamanlar hangi zamanlar.
Bunu tam olarak anlayabilmen için Lovecraft'ın kitaplarını okuman gerekiyor. Onlarda bahsettiğimiz eskiler çok geçiyor.
Ahahahahahahahaha düşüyordum sandalyeden; iyi bağlamışsın...
Eski olmamama rağmen eskileri bilirim çünkü önceleri uzunca bir zaman foruma paylaşmak için değil de, okumak için girerdim . "Neden? Niçin?" demeyin çünkü bende hatırlamıyorum. Ama çok güllük gülistanlık bir yer olduğunu hatırlarım hala...
|KRONDOR|
İletim - 06/07/2005 : 21:31:40 Arkadaşlar, şu an forum abarttığınız kadar vahim durumda değil. Gereksiz konu açmıyor artık kimse. Arada gereksiz mesajlar gelse de onları da ya siliyoruz, ya da yazanı uyarıyoruz zaten.
|TITAN|
İletim - 06/07/2005 : 17:06:26
alıntı:P.U.N.I.S.H.E.R tarafından yazılan:
arkadaşlar ben gittiğimde forum batıordu hala öyle bakıyorum biraz toparlamaya çalışalım benceeee!!!!!!!!
P.U.N.I.S.H.E.R dostum sana katılıyorum foruma biraz baktım çok saçma mesajlar var ama bunlar yeni gelenlerin suçu değil yeni gelen seviyesizlerin suçu sitenin kurallarını bilmeden saçma sapan şeyler yazıyorlar underground 3 diye NFS bölümünde bir konu var bak oraya generalll e hakaret bile etmişler bunlarda seviye edep ve terbiye kalmamış bir an önce bunlar temizlenmeli yoksa sonumuz kötü olabilir şu an oyunsitesi türkiyenin en iyi forum ve oyun sitesi ama bu liderliği korumak gerek ....SAYGILAR
Jeta
İletim - 06/07/2005 : 14:27:28 arkadaşlar ben gittiğimde forum batıordu hala öyle bakıyorum biraz toparlamaya çalışalım benceeee!!!!!!!!
RawenLoft
İletim - 05/07/2005 : 10:54:57 Abiler yapmayın \ bizi de aşalamayın dimi