|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 01/07/2005 : 14:02:49 Eskilerin neden tercih ettiklerini biliyorum ama yeni gelen arkadaşların ve coğunlukla serbest bölgeyi kullananların amacını merak ediyorum.... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Rappier |
İletim - 04/07/2005 : 00:04:43 Thakki hocam bir tanedir elleşmeyin onu (: |
CrAzY_IVAN |
İletim - 03/07/2005 : 23:55:48 Yav bu konular, ilk bir gerginlik yarattı ama şimdi güzel yazılar geliyor. Valla sarılasım geldi Hakkı Hocam sana . |
thakki1 |
İletim - 03/07/2005 : 22:44:26 rap dostum şurda kafaca uyuştuğumuz, sevdiğimiz saydığımız, yaşçada akran olduğumuz insanlardansın, msn de bile geyik yapmadığımız kaç kişi var acaba toplasan, bende sana os yi tercihimi mesajını ciddiye alarak cevaplayayım, ilk üye olduğumuz ve hala terk etmediğimiz tek forum, önceleri sade üyeydik sonra hile yazarı olduk ardından kaan yönecilik görevini yükledi ve hile mile derken baya baya tam yazarlığa kadar geldik, ben şahsen (bütün yöneticilerde sanırım böyle düşünüyordur) olaya sadece forum gözüyle bakmıyorum, çünkü OS forumdan ibaret değil, (hatta kaan'a kalsa forum sitenin en gereksiz bölümüdür), kullanıcılar arasında bu kadar dostluk kurulan başka site varmıdır bilemiyorum, hasta fenerli olmama ve kullanıcıların çoğuyla deplasmanlar dahil bütün maçlara gitmeme rağmen antunun forumunda bile bu sıcaklığı bulamadım(burda olupta antudan tanıdığım arkadaşlar kusura bakmasınlar), şurdan kazandığım öyle arkadaşlarım varki belki birkez yüzyüze görüşmesek bile en ufak derdimizde yardımımıza koşmuşlardır, en ufak dertlerini kendi derdimiz kabul ederiz, daha evvelde son günlerde olan olayların benzerlerini yaşadık, ne oldu çürüklere, kimisi kendi çekti gitti kimisi temizlendi, bazıları kafa yapılarını düzeltip geri geldi, dışlandılarmı yada kabulmü görmediler, işte buna benzer birçok nedenden ötürü Os yi tercih ettim, burası benim ailemin bir parçası, ailende sevmediğin kişilerde olacaktır elbet, ama işler hakarete yada terbiyesizliğe varmadıkça saygı çerçevesinde asgari müşterek bir noktada uzlaşma sağlanır... |
Rappier |
İletim - 02/07/2005 : 16:20:30 alıntı: CANPOLATALEMDAR tarafından yazılan:
Seviyeli insanlar ve seviyeli sohbetler vs vsvar OS'ta(Bazıları varki bu seviyeli sohbetleri ve SEVİYELİ ÜYELERİN BULUNDUĞU OS'UN DÜZENİNİ BOZMAK İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR.AYIPTIR BE KARDEŞİM!!!)Herkes herkese yardım ediyor.Daha çok neden var sayabileceğim ama buraya sığmaz maalesef
Canpolat sana teşekkür ediyorum. Mesajı ciddiye alıp cevabınıda düzgün yazmışsın ama olanları bilmiyor olmada çok büyük ihtimal (:
Thakki hocam senin cevabını büyük bir tebessümle okudum. Sen benim kalbimdesin... FBli olman dışınca seni çok çok seviyorum (: |
CANPOLATALEMDAR |
İletim - 02/07/2005 : 14:55:56 Seviyeli insanlar ve seviyeli sohbetler vs vsvar OS'ta(Bazıları varki bu seviyeli sohbetleri ve SEVİYELİ ÜYELERİN BULUNDUĞU OS'UN DÜZENİNİ BOZMAK İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR.AYIPTIR BE KARDEŞİM!!!)Herkes herkese yardım ediyor.Daha çok neden var sayabileceğim ama buraya sığmaz maalesef |
|
|
|