|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Dodo |
İletim - 24/06/2005 : 19:02:55 Yöneticilerin veya kamunun diğer üyelerin öncelikli olarak görmesini istediği konular (üye kendi istediği topici de) tüm konuların yukarısına yerleştirilir, hareket etmez. Artık gereksiz olduğu düşünüldüğünde de kaldırılır. Örn.: Yazarlık Başvuruları topici.. Böylelikle sayfalarca topicin arasından istediklerimizi ön plana çıkarmış oluruz.. Bu da büyük bir kolaylık olur.. Sizin fikirleriniz neler?
NOT: Bu nitelik "saygın, yabancı, bol HIT sahibi" forumlarda sık sık kullanılıyor.. Neden bizde de olmasın? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Dodo |
İletim - 28/06/2005 : 21:51:46 Zaten sitenin şu anki durumuna dediğim müdahalelerde bulunmalarının imkansız olduğunu ben de biliyorum. Yeni bir dizayn düşünülürse diye.. |
bomkonger |
İletim - 28/06/2005 : 17:54:43 Buna ve dodo nun diğer konuda bassettiği özel mesaj a php forumlar izin veriyor sanırım.Ama bence bu sitenin forumunun dizaynı çok hoş.Eskidi yenisiyle değişek diyorsanız yine php olmasın çok dandik ve basit bi forum bence.Forum kuramayanlar(örnek ben bu php forumları hazır olarak siteye koyuyorlar bu yüzden birçok sitenin forumu php |
RoM3o |
İletim - 25/06/2005 : 17:50:05 sağlık olsun başka bahara kaldı işimiz |
|KRONDOR| |
İletim - 25/06/2005 : 11:36:08 Vermiyor. |
HASSOOO |
İletim - 25/06/2005 : 08:43:13 Not, duyuru vb konular yöneticiler tarafından "pin"lenirler. Normal üyelerin bunda bir etkisi söz konusu olmaz. Şu an kullandığımız forumun buna izin verip vermediğini bilmiyorum. Verseydi herhalde şimdiye kadar kullanılırdı. |
|
|
|