|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
R_Van Der VAARTTT |
İletim - 12/06/2005 : 23:00:05 Farkettiniz mi bilmiyorum ama son günlerde birçok eleman foruma üye olup çeşitli konulara saçmasapan mesajlar atıp hem arkadaşlarımızın yardıma ulaşmasını engelliyorlar(yeni topic açınca diğer konular alta iniyor), hem insanları sinir ediyorlar hem de etrafı kirletiyorlar.Bence BU SAATTEN sonra üye olan yeni üyeler için 1 veya 2 ay süresince topic açma hakkı olmasın ve 1-2 hafta boyunca sadece yeni üyeler için hazırlanan değişik bir kolda mesaj atsınlar ki sorunları başlamadan bitirelim.
Biraz saçma bir öneri oldu ama bir değerlendirirseniz memnun olurum ... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
R_Van Der VAARTTT |
İletim - 17/06/2005 : 21:41:15 alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Bu ne biçim konu derken sana demedim vaart, yanlış anlaşılma olmasın ;)
Yok be HASOOOO kardeş ben o cevabı sana yazmadım sadece konuya genel olarak anlam kazandırdım senle bir ilgisi yok yani yanlış anlama .. :-) |
HASSOOO |
İletim - 17/06/2005 : 17:55:40 Bu ne biçim konu derken sana demedim vaart, ikide bir sağda solda bu ne biçim konu diye çıkışanlara dedim, yanlış anlaşılma olmasın ;)
zeggy seçkin üyelikle ilgili mükemmel bir tespit yapmış... :) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 16/06/2005 : 19:58:35 alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Serbest Bölüm'de
Ben buraya hitaben yazdım. |
zeggy_557 |
İletim - 16/06/2005 : 19:49:36 Bu konuyu okuyunca aklıma eski forum geldi. Tamam, bu sitede pek eski sayılmam, yine de eski tasarıma yetiştim :D . O forumun benim gördüğüm kısımlarında ve yine bu forumun başlarında yöneticilerin imla hatalarına karşı büyük bir mücadelesi vardı. Fakat şimdi ben bu tip konular çoğaldıkça imla hatalarının arttığını görüyorum. Hadi sadece serbest bölüm olsa bir derece, ama böyle şeylerin başka forumlara (özellikle GTA) taşması üzücü.
En sevdiğiniz çikolata vs. konuların ise forumun bir rengi olduğunu düşünüyorum. Ama yine bazı insanlar bu konulara sırf mesaj sayısını arttırmak için buralara yükleniyor gibi geliyor. Bir de böyle konular insanların yardıma ihtiyaç duyduğu fakat başka hiç bir konuya girmeyen topiclerin yardım almasını engelliyor.
Bugün nostalji ağırlıklıyım herhalde, eskiden ceza olarak mesaj sayılarının sıfırlanması geldi aklıma. Hatta Kaan abi bunalıp kendi mesaj sayısını sıfırlamıştı.
Peki insanlar neden mesaj sayısını arttırmak ister? Hadi eskiden yıldızlar için diyebiliyorduk, ama şimdi insanlar seçkin üye olmanın mesaj sayısıyla ilgili olduğunu düşünüyorlar...
Forumların eski haline dönmesi (dönebilmesi) dileğiyle. |
R_Van Der VAARTTT |
İletim - 16/06/2005 : 19:47:55 Ben konuyu açarken bu söylediklerim Serbest Bölüm içinidir diye bi' imza mı attım ? Spor'da, CM forumunda, heryerde. |
|
|
|