AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forumda Kirlilik

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 07/06/2005 : 00:55:34
Son zamanlarda forumda bir kirlenme yaşıyoruz... Anlamadığım bir sebepten dolayı açılan anlamsız konular ve sorular foruma egemen oldu. Bu konuyu açanların amacı nedir bilemesemde rahatsızlık duyduğum bir şeyi dile getirmek istiyorum.

Şimdi bu tip konuların açılmasından rahatsız olan kitle giderek artıyor. Ama bu kitle bundan kısa bir süre önce aynı konulara cevap yazan kitleden başkası değil. Arkadaşlar kusura bakmayın ama hem cevap verip ardındanda probleme dikkat çekmek bana oldukça anlamsız geliyor.

Bizim millet olarak sorunları geçiştirememek gibi bir problemimiz var. Bizler sorunları çözmek yerine kördüğüm haline getirmekte çok başarılıyız. İçinde bulunduğumuz sorunun cevabı çok basit. Bu tip insanları ciddiye almayın ve yazdıkları saçmalıklara cevap yazmayın. Ama bizler bunun tam tersini yapıp o kişileri ilgi odağı haline getiriyoruz ve sonuçta kişinin düzeleceği bile olsa daha saçma işler yapmaya başlıyor.

Ben kendi adıma bu tip saçma mesajlara kesinlikle cevap yazmıyorum ve benim gibi bu olaydan rahatsız olan kişilerdende aynı tavrı göstermelerini rica ediyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ünvan_16 İletim - 07/06/2005 : 19:41:23
tamam arkadaşlar ama ben bir daha formu kirletmiyeceğim söz veriyorum size kural neyse onu uygulayacağım
CANPOLATALEMDAR İletim - 07/06/2005 : 14:43:11
Evet Rappier haklısın.Hatta bazıları üyeliği kilitlense bile yeni üyelik alıp yine kirletiyorlar forumu.Bence bunların IP'sini öğrenip siteden banlama iyi olur.Mesela famerya 3 yeni üyelik aldı ve forumu kirletti.Bir çözüm bulmamız lazım bu olaylara
RoM3o İletim - 07/06/2005 : 09:23:20
Abi buna en çok su famerya sebep oluyor ya
major İletim - 07/06/2005 : 09:22:35
Onu bilmem ama şu kadarını söyleyebilirim insanlar bizi siteden soğotuyorlar ki ben soğudum. Artık girdiğimde sadece online oyunlara bakıp gidiyorum...Nedeni ise foruma bir geliyorum bakıyorum ooo her konuda yeni mesajlar var. Hepsine tek tek bakıyorum ve içindeki hiçbir konuya girmiyorum Çünkü hepsinin ne kadar gereksiz konu olduğunu daha isimlerinden anlıyorum. Buna bir çağre bulmak gerek...
ceberruh İletim - 07/06/2005 : 09:16:51
Bu aralar sanki bir nevi saldırı niyetine yeni kişiler oturum açıyor ve her defasında da ya reklam yapıyorlar, ya da gereksiz yere forumu işgal ediyorlar. Özellikle son zamanlarda bu olay çok göze batmaya başladı ve sonunda da istemediğimiz şeyler oluyor.

0.03 Snitz Forums 2000