AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Mesaj 1500

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 28/05/2005 : 17:14:17
Biraz önce üyeler kısmına bakarken mesaj sayımı gördüm 1499... 1500'e bir kalmış diye hafif bir gülümseme geldi yüzüme. Aslında bu gülümseme mutluluktan dolayı oluşan bir gülümsemeydi diyemem. Daha çok acı bir gülümsemeydi. Çünkü eski üyelere bakınca pek çoğunun şu yada bu sebeplerden siteden ayrıldığını hatırladım. Eskiler hele bizim gibi gedikliler çok az kaldı buralarda (: İşte bu düşünceler aklıma geldi ve 1500. mesajımı böyle bir konu için harcamayı uygun gördüm.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Soldier İletim - 06/06/2005 : 23:16:51
Ben de 150. mesajıma geldim.Aramızdaki tek fark sıfır.Biliosunuz sıfırın değeri yoktur.:)
HASSOOO İletim - 03/06/2005 : 19:49:22
Ben de 1000. mesajımda öle bir konu açmıştım... neredeyse bir yıl hiç girmedim, hala 2.yim :) Avaris hocam ilk sıradaydı, şimdi krondorlar egale etmişler onu :P İyidir bea, OyunSitesi güzeldir; bunca üyesi varken kapanmaz ;)
RoM3o İletim - 03/06/2005 : 19:12:46
abi bir saniye bekle ya ha bire reklam ya bu ne be
tcmtcm İletim - 03/06/2005 : 15:17:12
burada konuşan herkesi benim siteye bekliyorum siteye kayıt olup oda açarak konuşmaya devam edersiniz......forum sitesi Link Silindi!
RoM3o İletim - 01/06/2005 : 18:44:59
adamlar marsa gitti biz daha tuvalete gidemiyrik derlerye o misal adamlar 1500 ben daha 150 olamadım tabi sıfırların değeri yok

0.03 Snitz Forums 2000