|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Himanchig |
İletim - 16/03/2005 : 23:07:28 Bu aralar hacking olayları bir hayli arttı her neyse o konuyu açmayalım.Adresimin şifresi bir türlü doğrulanamıyor.Bu yüzden artık buragg@gmail.com adresiyle işlem yapacağım.Bu konuyu buraya açmamın nedeni de daha önce biri daha buragg@gmail.com adresiyle kayıt olmuş onun için ayarlardan değiştiremiyorum.
KRONDOR unutma : buragg@gmail.com |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Himanchig |
İletim - 18/03/2005 : 14:54:49 Hayır KRONDOR o adresi bulmana filan gerek yok da artık mesajlarını dediğim adrese yolla diye yazdım o yazıyı ,,,,, |
|KRONDOR| |
İletim - 17/03/2005 : 22:49:46 Tam olarak ne istediğini anlamadım; ama anladığım kadarıyla yapabileceğim bir şey yok. Sanırım bu mail adresiyle üye olan kişiyi bulmamızı istiyorsun; ama bulup ne yapacağız? Ayrıca, mail hesabını çaldırmadıysan belirtiğin mail hesabından başka biri üye olamaz. Onay için mail gönderiliyor çünkü.
Eğer MSN 7.0 kullanıyorsanız silip eski sürümünü kurmanızı öneririm. 7.0, beta olduğu için birçok açık mevcut. |
Himanchig |
İletim - 17/03/2005 : 20:02:21 Evet ya niye yapıyorlar anlamıyorum.Boş yere zamanımızı yiyorlar.Kaç tane arkadaşım vardı masanger'imde şimdi hepsi gitti.Tekrar ekliyene kadar 63 kişiyi canım çıkacak ! |
eXpert |
İletim - 17/03/2005 : 19:42:39 Benim de derdim bu :'( benimki da hacklendi :'( |
|
|
|