Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
superman
İletim - 02/01/2005 : 15:27:37 Ben bir yazı hazırladım.3 4 sayfa suruyor.Sand andreas hakkında.Ama onu size gönderirken falan resimlendirmem falan gerekiyormu.Yooksa siz mi resimlendirirsiniz?daha da once yazıyı size gonderiyim mi?
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
superman
İletim - 09/01/2005 : 13:28:35 e mail i okudum ama yazı anlaşılmıyo sadece redtiniz okunuyo neyse canım.Yine de vakit ayırdiğin için saol.Su e mail'li bir daha atarsan sevinirim eksiklerimi görürüm.Yada direk burayada atabilirsin.
|KRONDOR|
İletim - 08/01/2005 : 20:58:08 Yazı elimize ulaştı. Cevabımızı da yolladık.
superman
İletim - 08/01/2005 : 17:42:45 Tamam ben diğer mail adresine atıyordum.Bunları kullanıyım en iyisi.Tekrar gönderdim şimdi oldu mu?
İletim - 07/01/2005 : 17:12:34 Şimdi tekrar gönderdim.Burada Turkceye dikkat etmek cidden zor.Cunku bir sey yazarken baska birsey aklına geliyor sonra onu yaziyon.En son aşamada da yazımı okuyorum ve düzeltmek için tekrar yazmak zorunda olduğumu anlayınca da sinirden direk atıyorum.Hatta bu yuzden çoğunu okumuyorum.Şimdi tekrar gönderdim.Umarım bu sfer ulaşir.