|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
RİJİ banned by thakki1 |
İletim - 29/12/2004 : 09:27:17 selam sayın yöneticiler özellikle krondor ben artık alizee ile ilgilenmiyorum size müjde vereyim dedim artık dj likle uğraşıyorum nasıl iyimi ben yakında ünlü bir dj olacam ve sizin sitenizde dj olmak isteyenler için forum açıcam ve bütün dj leri buraya toplayağıcam sizce nasıl olur?
artık konuya gelelim benim logom korn biliyorsunuz.ben o logoyu degiştirmek istiyorum.berney,jery,metallica logoları falan var bence bu logoları biraz daha zenginleştirin benim içinde dj logoları falan koyarsanız beni çooook sevindirmiş olursunuz.kendinize iyi bakın beni bu konu hakkında haberdar edin byeee..  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Lightning |
İletim - 31/01/2005 : 14:14:20 Hmm.. gıcık tartışmalar bunnar ama madem RİJİ "hakkını" arıosun we sana "haksızlık" yapıldıını düşünüosun, sana hakkını bulmanda biraz yardım ediim hı?? konu daha da daılacak ama yazmam lassım napıyım:) riji, dj riji, alizee, rahmi yada geriye kalan dier kullanıcı isimleriyle siteye üye olan rahmi sewer adlı ark; çok kötü bi yalancısın malesef. daha önce de başaramadıın gibi gene başaramadın laf kıvırmayı. önceki bi muabbette(alizee adlı bi hatun hakkında bi muabbetti, bulamıom şindi malesef. orada da birbirlerine destek msjları yazıolardı) alizee we rahmi nickli arkın aynı kişi olduunu sölemiştim we KRONDOR da farkedince üyeliini kitlemişti hatırlarsan. sonna bana "rahmi benim arkadaşım, bi yanlış anlama olmuş" şeklinde bi mail atmıştın.. ama aynı isme we soyisme sahip olman we mail adresinizin de aynı olması(rijininki de aynı mail adresi bu arada), onların nedense aynı kişi olduunu biraz(!?!) belli ediodu:)) şimdi de dj riji nickine ismini yazarak süper bi iş yaptın. resmen kendini ele werdin diebilirim. daha önce de aynı olay yaşandı we başroldeki kişi yine sendin. peki, neden şimdi sana inansınlar?(hani bi hikaye war yalancı çoban die, bilirmisin?)(kaldı ki yazı tarlarınız aynı, burdan bile rahatlıkla anlaşılabilir aynı aleman olduunuz ama bu küçük bi ayrıntı sadece). üstelik delilleri war(IP no). bu durumda kim haksızlık yapmış oluo acebası?? yöneticileri kandırmaya çalışıosun, üstelik bide haksızlık yapmayın gibisinden söylenip asıl haklı olan senmişsinde yöneticilerin sana gıcığı olduunu, bunun için sana taktıını sölüosun. adam gibi dawranırsan kimseyle uğraşmıolar bu sitede biliomusun?? bence daha fazla kasma, en azından itibarın düşmemiş olur oke?? konularda destek arıosan, bırak da dier üyeler destek olsun sana. ayrıca yalancı die suçlanmaktan bıktıysan; yalan sölemeyi bırakırsın, olur biter. pek zor bişi olmamalı sanırsam. Farewell.. |
DJ RİJİ |
İletim - 31/01/2005 : 10:43:36 Arkadaşım ben bu sitede herkez gerizekalımı dedim.Ne biçim söz o Ve bana utanmaz deyipte hakaret etmene hiç gerek yoktu Vede ben hiç kimseye duygu sömürüsü yapmadım Ve duygu sömürüsü yaparak kendimi düşürmem Ben şirketin ağından bağlanıyorum dedim.ve thakki1 bana öyleyse neden ip adresleriniz her zaman değişik çıkıyor.dedi.Yaa Ben nerden bileyim selim benim arkadaşım evindende girer bu siteye iş yerindende neyapabilirim siz en iyisi selimin üyeliğini kilitleyinde kurtulalım şu dertten yaaa kendiside razı zaten. Ve birde dj hellyboy ile benim hiç bir bağlantım yooook siz onun ip numarasını bidaha kontrol edin bi yanlışlık vardır.Selim konusuna Tamam kabul ama o benim arakadaşım defalarca söyledim benim konulara yanıt verdi arasıra bende eyvallay dedim.ama dj hellyboy ile hiç bir alakam yok tanımıyorum.benim konuma sadece 2 cevap verdi bütün olay bu yaaa Yada thakki1 Bana selim konusundan uyuz oldu dj hellyboy ile bahane etti ve üyeliğim kim vurduya gitti Benim diğer cevaplarımıda kontrol edin belkide her bağlanışımda ip numarası değişik çıkıyodur.ve dj helly boy ile uyuşuyodur.öylede olabilir.bilmiyorum ama o üye ile aramızda hiç bir bağlantı yok bunu bilin işte ispatı diye diye benim konumuda link olarak vermişsin logo konuma thakki1 ibret olsun diye ne ibreti bu kardeşim yaa tanımadığım görmediğim adam sayesinde üyeliğimi kilitlediniz yaaa Böyle ibretmi olur. siz onu bidaha kontrol edin ve benim durumu araştırın Haksızlık yapmayın hiç kimseye Ben çok kırıldım şahsen şimdi sakin duygu sömürüsü yapıyor deme bana thakki1 hee bu arada ben yabancıyım diye azarlanmaktan bıktım demedim yalancıyım diye azarlanmaktan bıktım dedim. sen yazıları falan yanlış okuyosun galiba,kesin IP numaralarınıda yanlış okudun Bidaha kontrol edin onları KRONDOR ile beraber. KENDİNİZE İYİ BAKIN ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BU TARTIŞMA İÇİN |
thakki1 |
İletim - 31/01/2005 : 00:41:33 http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4293 işte isbatlı link |
thakki1 |
İletim - 31/01/2005 : 00:29:02 şimdi moralimin başka nedenlerle bozuk olduğu bir anda yargısız infaz yapmak istemiyorum ama kimse gerikazekalı değil bu sitede, hele hele ben hiç değilim bu mesajı yazdıktan yaklaşık 15 dakka sonra buraya bir link ekliyeceğim lütfen o linke bir tıklayın ve utanmazlığın boyutunu bir görün birde buraya yok efendim yabancıyım diye diye azarlanmaktan bıktım hesabı duygu sömürüsü yapımış ben seni banlamazmıyım uyanık, her türlü şikayetini özelden site kurucusuna editöre vesaireye yaz bide benden kendine sütlü kahve söyle, 15 dakka içinde isbatını burda link olrak verecem |
berkay533 |
İletim - 28/01/2005 : 20:13:41 bu arada daha demin selm ve riji birlikte konusuyorlardı yakalanınca selimi aradan cektinmi RİJİ (seni suclamak gibi olmasın) |
|
|
|