AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 video paylasimi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RİJİ banned by thakki1 İletim - 02/12/2004 : 11:56:43
neden bu siteye video koyamiyoruz arakdaslarimizlan muzikleri videolari paylasalim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
major İletim - 23/01/2005 : 21:19:13
Ulam bende geri döndüm beah...Ne a evet gerçi ben gitmemiştim ama baktım herkes geri dönüyo yüreğim sızladı hade bende geri döniim dedim iyi yapmış mıyım? :) Bu arada tabi olursa buluşma işinde bende varım...Beni herhangi bu konuda daha sonra ulaşmak için msn adresimi kullanırsınız. Burdan belki zor olur.
HASSOOO İletim - 21/12/2004 : 13:54:49
aha bu bulusma çok güzel olur. ben varım ;)
thakki1 İletim - 21/12/2004 : 00:06:24
valla altuğ hocam, kimseyle görüşemiyordum uzun zamandır, zaten bizim laz pek öyle icqdan msnden haz eden biride değil, nadiren girdiğimde bile online olmuyordu, enson bayramda konuşmuştuk, ama o forumu takip ediyordur muhtemelen bunları okumuştur, bombulada aynı durumdadır sanırım, hade millet buraları yıkılıyo murcey, bomb, laz arayı epeyce uzattık galiba...
CrAzY_IVAN İletim - 19/12/2004 : 22:31:01
Yav konu iyice işlevinden çıktı ama dayanamadım.
Buraları gitgide hareketleniyor doğrusu... Ne kadar güzel. Ayrıca bu buluşma konusu da hoş olabilir gerçekten. Bu arada hazır herkes geri dönüş yapıyorken Hakkı hocam, Lazadam hocamızı da çağırsana yahu... Hiç gözükmüyor, o da dönse tam olacak...
sheriat İletim - 19/12/2004 : 19:41:59
bi ara 1-2 sene evvel acaba hani şu tv lerin dergilerin yaptığı gibi oyunsitesinin 10. yılını kutlayabilecekmiyiz diye bi soru sormuştum eğer herkes senin ve diğer müdavimlerin onlar kendilerini iyi biliyor tek tek isim vermicem ruhuna sahip olursa 2009 da biparti ile hep bi araya geliriz.Sanırım çok uzak bi hayal değil.
Ayrıca çoktan yazarlık başvurumu yaptım bile:) okul bitti herşey yolunda işi daha sıkı tutabilirim ama bi mülakattan geçmek için hile yollamam gerekiyor siteye ama senin sayende neredeyse sitede hilesi olmayan oyunu bulmak zor :)

0.03 Snitz Forums 2000