|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
uckazaz |
İletim - 14/07/2004 : 09:43:24 Bize katılın bölümünde pc yazarı olmak için ayda 2-3 inceleme gönderilmesi gerektiği yazıyor.Ayda ikiden fazla oyun bitirmek biraz zor,özellikle ayrıntılarına iyice bakıyorsanız.Her yazar ayda iki tane inceleme gönderebiliyor mu bunu merak ettim. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 03/11/2004 : 01:10:43 http://www.oyunsitesi.gen.tr/yazarduyuru.htm adresinden gerekli şartları öğrenebilirsin. |
onurcelikkol |
İletim - 02/11/2004 : 22:46:39 başvuru için ne gerekiyor? |
ceberruh |
İletim - 15/07/2004 : 10:41:16 ya krondor senden çok özürdiliyorum ben. hile yazarı olarak zamanında başvurmuştum. ozamanlar sırf oyunları çözmeye uğraşıyordum. ama hayat işte. bi anda imkanlarım değişti. nerdeyse 7-8 ay internete bağlanamaz oldum. gerçi şimdi çalışıyorum boş vaktim olursa işyerinden nete giriyorum. beni hile yazarı olarak seçmiştin. ama şimdi hiç bişe yollayamaz oldum. bunun için çok özür diliyorum. ama yinede elimden ne geliyorsa yaparım. elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışıcam. ya inanki krondor böyle bişe kimsenin başına gelmez |
bomkonger |
İletim - 14/07/2004 : 14:55:57 Reklam yasak |
|KRONDOR| |
İletim - 14/07/2004 : 13:54:22 Yazılar elimize geçtikten sonra imla kontrolünden tabii ki de geçiriyoruz. Gerektiğinde de yazıların belli yerlerini değiştiriyor veya düzeltiyoruz. Bu konuda, rahatlıkla Türkiye'nin en kaliteli oyun sitesiyiz diyebiliriz. |
|
|
|