|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Rappier |
İletim - 02/05/2004 : 17:48:40 Bu konu defalarca konuşulduğunu sanırım bilmeyen yok ama ben yeniden bu konunun gündeme gelmesini istiyorum. Açıkçası tek düze resimlerden oluşan avatar olayına bir türlü ısınamadım. Zaten bundan dolayıda avatar kullanmıyorum. Yinede forumun geldiği düzgün seviyeyi göz önüne alırsak kullanıcılara bir jest olarak kişiye özel avatar olayına geçilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bunu yaparken standartlar belirlenir ve herkes aynı standartlarda olmak şartıyla beğendiği avatarını profiline yerleştirebilir. Yada bu işi yönetici arkadaşlardan birisi üstlenebilir. Bu konuya destek veren tüm üyelerin desteğini bekliyorum  |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 01/12/2005 : 19:35:32 Şu an için yeni avatar ekleme şansımız yok. Şartlar uygun olduğunda, gerekirse yardım isteriz. |
| Brad |
İletim - 01/12/2005 : 13:32:14 Sayın yönetici herkes bir kaç avatar göndersin size hangisi uygun ise siteye onu eklersiniz yalnız bir isteyim var mynet üyeliğinde varsa ona gönderelim mynet ile kolay gönderiliyor bir düşünün ondan sonra karar verin ve serbest bölüme bir konu başlığı altında bana avatar gönderin yazarsanız hiç olmassa sitenin avatar sayısı artar ok görüşmek üzere...! |
| EmmaFan |
İletim - 30/11/2005 : 18:49:25 hakkat ozzzzy sakin yaf sana bişey dedii yok ki adamın... |
| NoD0ubT |
İletim - 29/11/2005 : 17:11:06 ztn cevabımda sana kastım yok tu ki ozzzy. neyse yaw, yanlış anlaşılma olmş. KARAŞİMŞEK'e yazmıştım ben o cevabı |
| ozzzy |
İletim - 29/11/2005 : 16:52:03 O problem değil. Konuşulması gereken birşeyler varsa bu konu hakkında gerekirse yeniden aktif hale getirilir. Ancak burası BEN GELDİM diye mesaj atılacak bir yer olmadığı için kendisine manidar bir soru sorma gereği duydum. Hepsi bu! |
|
|
|