AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Oyun incelemeleri geç mi yazılıyor?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
JAZZ İletim - 19/04/2004 : 17:30:36
bence sitedeki oyun incelemeri biraz geç geliyor.söyle sıcak sıcak taze taze okumak istiyor insan..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 27/04/2004 : 15:00:29
word'ü açıyorsun incelemeni yazıyorsun ve ytahmaz@oyunsitesi.gen.tr ye mail ile gönderiyorsun
bomkonger İletim - 26/04/2004 : 19:18:19
İyide ben nasıl inceleme atıcağımı bilmiyorum.
|KRONDOR| İletim - 26/04/2004 : 17:37:45
Mail atman kadromuza girmen için yeterli değil. Her mail atanı kadromuza alacak değiliz. Yapman gerekenler mailda bildirildi. Sitede olmayan herhangi bir oyunun incelemesini yollarsan başvurunu değerlendirip sana cevabımızı yollayacağız.
Leg0l4s İletim - 26/04/2004 : 12:56:39
Sadece mail atmakla bitmiyor. Rappier'i bu yüzden suçlama. Bende bu sitede yenilerdenim ve kadroya girmenin kolay olduğunu söyleyen olmadı. Kendimi örnek veriyorum, siteye alınmam hiç kolay değildi. Çaba gerektiren birşey ayrıca.
bomkonger İletim - 26/04/2004 : 10:20:50
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Çözüm üretin demesi çok kolay peki ama siteyi ve forumu kullanan sizler neden bu çözümün parçası olmakta bu kadar isteksizsiniz. Açıp incelemeyi okuması kolay ama burada konuşanlardan hangisi oturupta bir oyunun incelemesini yazmaya çalıştı? Bir şeyleri YAP demesi her zaman kolaydır. Ama bir şeyi oluşturmakta o derece zordur. Sitede aylardır duran bir ilan var gelin bize yazar olun diyor ama bu mesaja cevap veren kaç kişi var hiç düşündünüzmü? yada sizlerde bu sitede bir parça payım olsun diyerek birşeyler yazmaya çabaladınızmı? Dediğim gibi kuru kuruya yapın-edin demesi kolay....

Ben PC Yazarlığı için e-mail attım ama...

0.03 Snitz Forums 2000