|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Serhatbay |
İletim - 03/03/2004 : 18:33:38 Oyun sitesi cok yyyaaavvvaaaaşşşş (yavas) bir sey yap |krondor| |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Avaris |
İletim - 09/03/2004 : 18:21:26 Yorgan gitmiş ama kavga bitmemiş sanırım. Soru cevapsız da kalmış değil zaten. Bizim yapabileceğimiz çerçevede bir çözümü malesef yok sorunun. Biz sunucuya "kadar" olan kısımlara müdehale edebiliyoruz. Sunucu ile kişiler arasındaki bağlantı üzerinde, sorun her neredeyse, bir yaptırımımız malesef söz konusu değil. Mümkünse daha da uzamadan kapatın konuyu. |
er_ac |
İletim - 09/03/2004 : 18:20:32 iyide en azından oyunsitesi.gen.tr çok yavaş açılıyor ne yapmam lazım gibi bir mesaj atabilirdi illa bağırmak gerekmiyor... |
Milamber |
İletim - 09/03/2004 : 17:58:04 diğer msj larınıda okudum bu arkdaşın o konuda haklısın ama sonuçta bu konuda kuralları çiğnememiş sadece bir sorunundan bahsetmiş bize düşen bu sorununa ceap vermek diğer msj larda yaptığı yanlışlar yüzünden bu tür msj larda cvp sız bırakmamak (anlatamadıysam özel olarak anlatırım ıcq dan ;) ) |
thakki1 |
İletim - 09/03/2004 : 14:52:19 ceyhun forumu takip ettiğini sanıyorum, diğer mesajlarıda okuduysan neden bu şekilde davrandığımızı anlarsın, forumdaki bazıları bırak sitenin yavaşlığını kendileri başlıbaşına sorun zaten |
Milamber |
İletim - 09/03/2004 : 14:01:02 iyide adam yeni üye olmuş site onda çok yavaşmışş fln filan bir sorunu var bu sorunu yazmasınmı ha tamam biliyorum yöneticilik zor iş bir süre sonra bayağı yıpranıyorsunuzda ama herkes sizin durumunuzu bilmek zorunda değil bir sorunu varmış sizden yardım istiyor siz se onu tersliyorsunuz benim gibi bir cevap yazsanıza . bu arada krondor forumda en çok sen gözüküyorsun yeni üyelerde seni weaster sanıyor ondan sana özel yazıyorlar kaan ab bir gün geri döner se (foruma)bu sorun ortada kalkacaktır kızma yani ;) |
|
|
|