|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Serhatbay |
İletim - 27/02/2004 : 18:07:57 Yönetici olabilirmiyim?Olabilirsem nasıl yönetici olucam --KRANDOR-- SEN BUNU BİLİRSİN BANA BUNU SÖYLE |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
whiteraistlin |
İletim - 28/02/2004 : 18:56:59 Başka bir yönetici cevap versin o zaman 
Eskiden OyunSitesi'nde her forum kategorisinin ayrı bir yöneticisi vardı, oyunsitesi.com/eskiforum adresinden buraya bakabilirsin. Şimdi ise, yöneticilerin yetkisi genişletildi. Yöneticiler tüm forum kategorilerine müdahale edebiliyorlar. Buna tek istisna Championship Manager forumu ve o bölümün yöneticisi cmturkey. cmturkey'in yöneticilik yetkisi o kategoride kısıtlı.
Yönetici olmak için, Krondor'un verdiği cevabın uygun olduğunu zannediyorum. |
Dodo |
İletim - 28/02/2004 : 18:26:48 alıntı: Serhatbay tarafından yazılan:
Yönetici olabilirmiyim?Olabilirsem nasıl yönetici olucam --KRONDOR-- SEN BUNU BİLİRSİN BANA BUNU SÖYLE
alıntı: Evet Dodo bende |KRONDOR| değil, herhangi bir üyenin yanıtlamasını istiyorum.
İşin düştü mü yönetici filan tanımıyorsun ama.
|
Rappier |
İletim - 28/02/2004 : 18:07:49 Konu hakkında bilgisi olmayan birisi nasıl cevap verebilirki?? Üyelerin cevap vermesini istiyorsanız ona göre sorular sormalısınız... |
Serhatbay |
İletim - 28/02/2004 : 07:41:08 Evet Dodo Bende Hep KRONDOR değil Her hangi bir üyenin yanıtlamasını istiyorum. |
Dodo |
İletim - 27/02/2004 : 22:02:37 alıntı: Serhatbay tarafından yazılan:
Yönetici olabilirmiyim?Olabilirsem nasıl yönetici olucam --KRANDOR-- SEN BUNU BİLİRSİN BANA BUNU SÖYLE
Kimi |KRONDOR|'un cevap vermesini, kimisi de onun değil de, herhangi bir üyenin cevap vermesini ister.
|
|
|
|