AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 site temizleniyo.hayırlı olsun!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
oky İletim - 20/06/2003 : 21:47:32
bu seçkin üye uygulaması başlayınca potansiyel holiganlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.bi kaç konuda rastladım site hakkında baya kötü yarumlar yapılmış.bu adamlar içten pazarlıklıymış demek ki.AMA Bİ SÜRE SONRA SİTE ARINMIŞ OLCAK , HERKESE HAYIRLI OLSUN.

ayrıca tahminime göre bu düzeni bozanlar çocuklardan oluşuyodur büyük bi ihtimalle.yöneticilerden ricam sitenin direk bunlardantemizlenmesidir.nası olsa hepsi yavaş yavaş ortaya çıkıyo.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Milamber İletim - 04/07/2003 : 15:56:33
sitenin temizlendiği fln yok biz buna bir nevi iyileştirme diyelemi o sorun yaratan arkadaşlarıda aramazı katmak vede seviyeli muhabbetler oluşturmak temel amacımız olmalı
öte yandan o alt üyeler öneriside anladığım kadarıyla espiriydi ama ciddiye almışsınız öyle bir şey olmaz seçkin üyeler bölümünün benzerlerini gördüm ama öyle bir şey hiç görmedim zaten yakışı kalmaz bir durum olur
şunuda eklemek istiyorum o sorun yaratanların kimisi 10-15 yaş arsı kimisi ise 15-25 yaş arasında olabiliyor bu yüzden sadece küçükleri suçlamak bence doğru değil
belki kimileri forumu düzgün kullanmayı bilmiyor olabilir o zaman bizde onlar öğretiriz olur biter
Liza 946 İletim - 29/06/2003 : 12:48:27
Yani.Zaten dedim ya.Seçkin olmayı hakediyosan yeri gelince olursun.Kendini de değiştirmene de gerek yok.Yani.Zamanı gelince oucaksın zaten(Hakediyosan tabi)
jade797 İletim - 29/06/2003 : 10:21:15
Bence de artık boşverin yeri gelen olucak zaten HASSOOOnun da dediği gibi kendi olan Seçkindir daha fazla tartışmayalım.
n/a İletim - 29/06/2003 : 08:34:00
Ya arkadaşlar ASTSUBAYLARIN ordu evinin ayrı SUBAY ordu evinin ayrı olduğu dönemlerden ASTSUBAYLARIN GENERAL olmasına ilişkin bir kanunun onaylandığı TÜRKİYE ortamında şu tartıştığımız konuya bakın.İngilterede de LORDLAR kamarasıyla AVAM kamarası var,onlar bile bu sorunu bizim kadar dert edip birbirleriyle tartışmıyorlardır,herkez yerini bulur merak etmeyin,yeterki kendimize olan özgüvenimizi kaybetmeyelim.Selamlar.
Liza 946 İletim - 28/06/2003 : 01:31:39
Bazıları öyle bir oda açılınca ayrım olduğunu söyleyip karşı çıktılar(ben dahil ama artık bıraktım)Düzgün karşı çıkanlar da oldu ama umarım tüm karşı çıkanlara söylemedin

0.03 Snitz Forums 2000