|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
quLeryuzz |
İletim - 13/01/2008 : 15:02:11 Hileler Bölümündeki Crazy_Taxi oyununun trainer hilesinde virüs çıktı yakın zamanda bu virüs silinmesi gerekiyor. 1.Hileler Bölümündeki Crazy_Taxi trainer dosyası virüslü. 2.Yöneticiler bunu silmeli. 3.Yerine başka dosyası koyulmalı veya öğle dosya koyulmayacak. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
major |
İletim - 15/01/2008 : 22:59:48 Ben her ihtimale karşı kilitliyorum :) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 15/01/2008 : 21:45:15 Uzatmayın arkadaşlar. |
chessmaster |
İletim - 15/01/2008 : 21:06:31 alıntı: faress tarafından yazılan:
banane seçkin üyelikten yönetici olsam bile hiçbirşey yapamam.
allah korusun... |
quLeryuzz |
İletim - 15/01/2008 : 21:03:18 banane seçkin üyelikten yönetici olsam bile hiçbirşey yapamam. |
chessmaster |
İletim - 15/01/2008 : 20:53:55 alıntı: faress tarafından yazılan:
tamam ama internete gir şunlara iyi bak: 1.googleye yaz crazy taxi trainer 2.bütün sayfalarda oyunsitesindeki trainer geziyor 3.bir kullanıcı bu traineri başka siteden indirdiğinde virüs bilgisayara saldırırsa ve kullanıcıda virüs programı yoksa traineri veren kişiyi suçlayacak 4.sitedeki adam birşey yapamayınca oyunsitesini suçlayacak 5.dava olayı başlıyacak 6.oyunsitesi davayı kazanamassa sitenin kapanma ihtimali %95
Bak 1 virüs yüzünden bunlar olabilir. veya: kullanıcı virüslü traineri indirdiğinde virüs bilgisayarı çöktürecek ve adam trainerde virüs olduğunu anlarsa oyunsitesini davaya vericek oyunsitesi davayı kazanamassa %95 site kapanacak.
gene olabilir yöneticiler bunu istemezse sitenin kapanmasını virüsü silecekler.
1.5 yaşındaki bir çocuğun yazabileceği bir senaryo yazdın... kafamı buluyon bizle anlamadım :D 0-3 yaş arası üyeler iyice arttı artık... gördüğün her konuya uyarı içerikli maddeler halinde mesaj yazmayıda bıraksan artık tam süper olacak... bu arada bilgisayarına virüs bulaştığını iddaa ederek davacı olursa onu türk ceza kanununa saygısızlıktan dolayı 10sene içeri atarlar bunuda bildireyim sana :) ilgileneceklermiş orayla sen sırf ileti atmış olmak için ileti atıyorsun... s.ü olmak için çok mu kasıyonuz ne... |
|
|
|