|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
quLeryuzz |
İletim - 12/01/2008 : 10:34:55 arkadaşlar ben opera programını bıraktığımdan beri ıe'de üyeliğime giriş yapıyorum başarılı giriş yaptınız diyor foruma giriyorum üyelik otomatikmen kapanıyor.yanıt veya konu açmak için konu aç veya yanıtla ya giriyorum ordaki kullanıcı adımı yazıyorum giriyorum normalde otomatik atıyor |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASS000 |
İletim - 15/01/2008 : 19:26:34 faress arkadaşımı duyarlılığından dolayı kutluyorum.
Tarihte Bugün: Forumdan atılan ilk kişi olan ZZZ, OyunSitesi'nin sahibi bkkazaz'ı cep telefonundan arayıp "siteyi hackleyeceğim" dedi, halen bekliyoruz. Olay, Aykrateri daha foruma üye bile değilken oldu.
Tarihte Yarın: Asergül kardeşlerin krocanlar olduğuna şahitlik ettik. |
batuhanus |
İletim - 15/01/2008 : 18:00:50 tamam boşver o kadarını da:P faress gen.tr yi ne yapacaksın? Normal gir işte foruma |
Palad1n |
İletim - 15/01/2008 : 17:51:30 Komik? Komik gelmesi için bir şey yazdığımı hatırlamıyorum/göremiyorum. |
quLeryuzz |
İletim - 15/01/2008 : 17:15:42 alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
gen.tr'de yanlış yazıyorsundur.. word'e şifreni yaz, kopyala, gen.tr'de parolaya onu yapıştır. Eskiden yanlış girdiysen o sitede hatırlanmış olarak kaldığından dolayı geçersiz şifreyi kendiliğinden giriyor olabilir.
hahaha ne komik oda olmadı |
Palad1n |
İletim - 15/01/2008 : 17:08:38 gen.tr'de yanlış yazıyorsundur.. word'e şifreni yaz, kopyala, gen.tr'de parolaya onu yapıştır. Eskiden yanlış girdiysen o sitede hatırlanmış olarak kaldığından dolayı geçersiz şifreyi kendiliğinden giriyor olabilir. |
|
|
|