Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
er_ac
İletim - 17/02/2004 : 22:55:01 size bişi sormak istiyorum bu sadece bu sitede oluyor ama sitenin belli bir yerinde değil her yarinde oluyor. normalde ben konuları sağ tuş başka pencerede aç diyorum şimdi bu şıkka tıkladığımda hiçbir seçenek çıkmıyor haliyle tek tek dolaşmak zorunda kalıyorum ama eskiden işimi hemen halledebiliyordum.(yoksa bu üyeleri forumda daha uzun tutmak için konulmuş bir yöntemmi tabiki şakaydı...) neyse yani bu herkestemi var sadece bendemi merak ettim. teşekkürler..
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
cruel_kemal
İletim - 22/04/2004 : 17:34:22 mafia nın yeni sürümünün ismini alıcaktım sağ tuş yasağı koymuşsunuz ama aldım.iyi bir kullanıcı alabilir gereksiz bence...
tolgaayvali
İletim - 22/04/2004 : 16:43:34 bazı yerlere ctrl+c komutunu veren hafızaya alma özelliğini(javasını) ekleseniz hilelerde yazdır gibi(gerçi hilede gerek yok IE da farklı kaydete basarak sayfayı hafızaya albiliriz)
composer
İletim - 17/04/2004 : 23:00:09 Adamların bir bildiği var ki yapmışlar işte. Hani bir atasözü var "sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" diye. O tür bir durum sözkonusu herhalde. Ama hileleri alırken gerçekten zor oluyor. Tabii yine onların bileceği iş. Başlarına bir iş gelmiş ki önlem almışlar. Onlara da hak vermek lazım.
simcity
İletim - 02/03/2004 : 19:56:34 iyi güzelde bari forumda yapmasaydınız bunu incelemeler felan için neysede forumda gereksiz bence
Milamber
İletim - 28/02/2004 : 20:16:07 valla bende anlamış değilim ! (cidden öyle)ne yapalım bizde başka yollardan arşivimize katarız bu yazıları mesela elle yazarız :)