AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Önemli!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Kakaleyte İletim - 23/12/2007 : 17:51:41
Arkadaşlar artık serbest bölümde çok gereksiz konular açılmaya başladı(diye düşünüyorum)! yok en sevdiğiniz dondurmaymış, yok yaşımız kaçmış...buna bir çare bulunması kanaatindeyim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Berk1905 İletim - 09/01/2008 : 07:35:42
Alttakine hangi arabayı verdiniz? konusu büyümeye başladı.Yekta; lütfen konu açarken daha dikkatli ol.Bu bir uyarı değil sadece bir tavsiye...
Kakaleyte İletim - 31/12/2007 : 10:42:02
Arkadaşlar konuyu sadece saçma konular açanları uyarmak için açtım konuyu saptırmayalım ve çok da büyütmeyelim
Berk1905 İletim - 29/12/2007 : 19:54:19
Hatasız kul olmaz...
iso_demiro İletim - 29/12/2007 : 08:51:37
alıntı:
Berk1905 tarafından yazılan:

alıntı:
faress tarafından yazılan:

alıntı:
Berk1905 tarafından yazılan:

Banada dokundu tabi ama ben gereksiz konu açmanın yaşla değil akıl zeka ve ilgi alanlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

alıntı:
HighVoltage tarafından yazılan:

Oyun sitesi deyip geçme; anlatılmaz yaşanır Ööghh, iğrenç oldu. Umarım sizi biraz kendinize getirir. Bırakın artık şu +20 -20 geyiğini. Burada hürmet yaşa değil düşünceye...

ikinizede katılıyorum ama bir konu açarken korkuyorum yalnış birşey veya eksikmi yazdım diye.iso_demiro saçma anlamaz güzel konular açar

iso_demiro nun konularının hiç uyduruk olduğunu görmedim.Bazı üyeler hakikaten kaliteli konular açıyor ama bazı üyelerde konu açmak için açıyor.Örnek çok...

Saolun ama benimde hatam çok...Gunz Online bölmünde Palad1in'i bıktırmıştım isterseniz bir bakın.Özür dilerim Palad1n
kobebryant İletim - 28/12/2007 : 22:43:27
ya millet ben abartmış olabilirim ama tabiki saçma sapan konular açıp bu sitede çok değer werdigim inter23 fatih52 crazyivan kabil krondor ve sayamadıgım bir çok büyügümün gözünden düşmek istemem tabiki ama söylediklerim umarım yanlış anlaşılmamıştır .

0.03 Snitz Forums 2000