|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Berk1905 |
İletim - 23/12/2007 : 17:32:23 Bana göre freeware oyun bölümü açalım.Orada bulduğumuz freeware(ücretsiz,indirilebilen) oyunları paylaşalım linkleri yazalım bu oyunlarla ilgili yorum yapalım.Hem masaüstümüzde bir hatıra kalsın hem arasıra oynanılan bir eğlence(sıkılınca).Ben bu işi(indirmeyi)çok seviyorum.Hem orada oyun değil programda paylaşabiliriz.İşimize yarayan bir bölüm olacağını düşünüyorum düşüncenizi bekliyorum |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Palad1n |
İletim - 24/12/2007 : 18:20:54 http://oyunsitesi.gen.tr/forum/forum.asp?FORUM_ID=13
Freeware olmuş oyunlar her yönüyle serbesttir, telif haklarını yapımcı bırakmıştır. Zaten yasal bir şey. |
Berk1905 |
İletim - 23/12/2007 : 22:51:33 Freeware(tam sürüm)süresi sınırsız,özellikleri tam oyunlardır. Bazıları bu tür oyunlar uyduruk diyebilir ama Little Fighter ı unutmamak lazım.Hala oynanıyor.Şahsen hala bayılıyorum.Büyüler bölümler turnuvalar gizli oyuncular...Çoğu oyundan iyi olduğunu düşünüorum.Neyse indirmeyi sevdiğim için bu öneriyi yaptım yöneticilerden cevap bekliyorum ve ekliyorum:Bence bu bölüm çok güzel olabilir.Birbirimizle oyun paylaşmak hem zevkli hem yararlı olur ve faress desteğinden dolayı sağol. |
quLeryuzz |
İletim - 23/12/2007 : 20:49:28 1.Haklısın ama program olmaz biz buraya boşuna Oyunsitesi demiyoruz. 2.Ücretsiz oyun onu yöneticilerimize sormak lazım. 3.Yorum fikri güzel,hoş çok iyi bir fikir. 4.Freeware ne?Yani Türkçesi ne?
|
|
|
|