AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 üye olmadıkları halde yardım istiyorlar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
quLeryuzz İletim - 18/11/2007 : 00:16:12
sevgili yöneticilerimiz , seçkin üyelerimiz ve diğer üyeler
bu siteden benim msn yi bulup üye olmadan benden yardım istiyorlar ilk defa oluyor devamı gelebilir onun için ziyaretçilerimiz adlarımız ve bilgilerini görmesin üye olmadan benden yardım istiyorlar
bu kişinin adı Fatih soyadını söğlemiyim bu kişiyi sitede tarattım ama böğle birisini bulamadım bende sorusunu cevapladım ve üye olmalısınız dedim ve bir daha mailime yollamıyın dedim
bana böğle yazdı(Kopya-Yapıştır yaptım buğrun)

ben www.oyunsitesi.gen.tr dan msn ni gördüm ben sana bir şey sorucam HALF LIFE 1,5 de counter strıke oynuyorum konsola hileleri yazıyorum sonra oyunun sesleri kapanıyor ne yapmam lazım söylermisin?lütfen hiç bir şey yapamıyorum eyer sen yardım edersen rahatça oynaya bilirim bideinternette başkalarıyla oynayamıyorum o daha kötü

benim derdim bu sitede ziyaretçilerin ve üye olmayıp girenlerin adlarımızı ve bilgilerimizin görmesini istemiyorum.

Önerim bu ve bu Fatih bana sohpet etmek istiyor diye habire atıyor gıcık kaptırdı.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
batuhanus İletim - 19/11/2007 : 19:10:13
ben batuhanus adlı hotmail imi sırf bu yüzden kullanmıyorum zaten..
quLeryuzz İletim - 19/11/2007 : 18:43:37
benim msn de 112 kişi var hepsini tanırım birisi ekler eklemez sen kimsin derim çünkü msn si farklı geliyorama artık o sorun kalktı artık yanlış yok tektek msn dekilerin adlarını ben koyuyorumbilmediklerimi bi güzel her hafta şöyle kendine gelecek şekilde korkutuyorum yaş büyük numarısı yapıyorum artık elimden bile kurtulamazlarbu arada şu adam benim hotmaile yani mail attı sizede böğle geldimi?bu arada ara sıra oyun arıyorum bazen baktığımda bizim adlarımızı çaldıklarını takma adlarımızı çaldıklarımızı görüyorum ben başka bir forumda bu 3 hafta önce oldu bir siteye üye olcamkafayı yedim biri benim ıdı çalmış öğle bir üyelik açmış belki başınıza gelmiştir.
HighVoltage İletim - 19/11/2007 : 18:34:51
Sizin yine iyiymiş, bende aylar sonra sen kimsin diye soruyorlar. Hadi onu geçtim, direk 'sen kimsin', 'adresimi nerden buldun lan' gibi son derece kaba ifadeler kullanan şuursuz tipler var ki... O durumda külahları değişiyoruz haliyle.

scorpionfa İletim - 19/11/2007 : 18:03:23
O değilde benim e-mail adresi açık tuttuğum zamanlar çok kişi geliyordu. Yardım isteyene yardım eğiyordum. Tek sıkıntı adam beni msn ye ekliyor sonra da "sen kimsin?" diye soruyor ya sinir olmamak elde değil.
Edit: Paladin !in mesajını okumamıştım, sonra gördüm. Galiba aynı şeylerden şikayetçiymişiz.
Palad1n İletim - 18/11/2007 : 22:34:37
http://oyunsitesi.gen.tr/forum/pop_profile.asp?mode=Edit

Gelmiyor değil, gelene yardım ediyorum. Ama şöyle cinsler var: Ekler, meşgul olur, meşgul olur, 2 gün sonra kimsin sen nerden ekledin msn'imi der, uyuz olurum

0.01 Snitz Forums 2000