|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
badboy83 |
İletim - 08/08/2007 : 12:19:39 Arkadaşlar;ben bir arkadaşıma bu siteyi tavsiye ettim,forumları çok güzel üye ol dedim..Beraber üye olmaya çalıştık siteye üyelik tamamlanmak üzere şimdi MSN adresinize gelecek e-postadaki adımları gerçekleştirerek üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz gibi bir yazı çıkıyor.Fakat e-posta gelmiyor biz mi hata yapıyoruz?Nasıl olacağını açıklayabilirmisiniz? |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
inter_23 |
İletim - 13/08/2007 : 23:59:03 Anaaa Krocanlar geldi   |
|KRONDOR| |
İletim - 13/08/2007 : 23:12:05 Bir kere MSN adresi yazmıyor orada :) Mail adresinizi yanlış yazmış olabilirsiniz diyeceğim; ancak yazından birden fazla kez denediğiniz anlaşılıyor. Mynet veya Hotmail adresini kullanıyorsanız, bu sorun yaratabilir. En son Hotmail, hangi akla hizmetse, bizim mail serverımızı engellemişti. Bu nedenle sorun çıkartıyor olabilir, engel kalktı mı bilmiyorum çünkü. Gmail adresiyle denemenizi tavsiye ederim. Adresi bilmiyorsanız: www.gmail.com |
inter_23 |
İletim - 08/08/2007 : 13:46:40 Eğer gelmediyse mail, junk mail ( Önemsiz Posta ) bakınız. |
|
|
|