AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 En seviyeli O.S. forumcuları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
hasantahsinq İletim - 19/05/2007 : 02:32:30
Evet arkadaşlar.Forumda en seviyeli,kurallara uyan kişiler kimler sizce?
Fikirlerinizi bekliyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 06/06/2007 : 01:53:05
Çoğu takıldığım forum var.Adamlar her mesajın altında kocaman rep pls diyolar.Sırf rep almak için konu açıyolar.Nasıl yalvarıyolar :)
hasantahsinq İletim - 05/06/2007 : 22:31:55
alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

"Seviyeli üye" tamlaması biraz açıkta kalmış sanki... Oldu olacak rumuzlarımızın altına da -FRP sitelerindeki gibi- seviyelerimizi yazdıralım. Düşünsenize:

- Abi |KRONDOR| kardeşler geçen gün yine level almışlar yaa biz kaldık 30'larda!! :(((
- Olm onlar deli kasıyolar; sen de otur kas, manyak ikspi(!) alırsın valla! Özellikle "Kültür ve Sanat" bölümünden acaip xp geliyomuş hajı sağlam bi kaynaktan duyduuma göre!
- Hayır abi ben yine de |KRONDOR|'lara takıldım.. Siteye adam gibi uuramadan bile vurmuşlar 70 levele adamlar yaww!... (|KRONDOR|mania RulaZzZ )

Neyse, ben çaylak takılmayı seviyorum. Daha seviyem 10'ları geçmedi; ama bir gün |KRONDOR| kardeşleri de alt edeceğim! NIHAHAHHAHAHA!!!

Ehm ehem neyse fazla uzattık, sarpa sardı! HASS000 olsun, Rappier olsun, hepiniz "seviyeli" adamlarsınız yahu; yoksa bu sitede nasıl barınabilirdiniz ki?... (Yağcılıkta sınır tanımam...)

ben o amaçla açmadım konuyu aslında.bende sevmem öyle forum sistemlerini.rep puan vs.vs. bunlar sadece rekabet ve hırs yaratır ve çok fazla rekabet ve hırsın sonu kötü olur.
eğer yanlış anlaşıldıysa konunun ismi.özür diliyorum..
aybüke İletim - 05/06/2007 : 06:55:47
Avaris derim ben, şeffaf bi duvar var adamın etrafında. Çizgisini çizmiş, yanlış yapana uzaktan bi çemkiriyo, o da hepimize yetiyor zaten. :D
Bi de Crazy İvan var, o da yine O.S. için doğmuşlardan.
metallic_white İletim - 04/06/2007 : 11:45:35
"Seviyeli üye" tamlaması biraz açıkta kalmış sanki... Oldu olacak rumuzlarımızın altına da -FRP sitelerindeki gibi- seviyelerimizi yazdıralım. Düşünsenize:

- Abi |KRONDOR| kardeşler geçen gün yine level almışlar yaa biz kaldık 30'larda!! :(((
- Olm onlar deli kasıyolar; sen de otur kas, manyak ikspi(!) alırsın valla! Özellikle "Kültür ve Sanat" bölümünden acaip xp geliyomuş hajı sağlam bi kaynaktan duyduuma göre!
- Hayır abi ben yine de |KRONDOR|'lara takıldım.. Siteye adam gibi uuramadan bile vurmuşlar 70 levele adamlar yaww!... (|KRONDOR|mania RulaZzZ )

Neyse, ben çaylak takılmayı seviyorum. Daha seviyem 10'ları geçmedi; ama bir gün |KRONDOR| kardeşleri de alt edeceğim! NIHAHAHHAHAHA!!!

Ehm ehem neyse fazla uzattık, sarpa sardı! HASS000 olsun, Rappier olsun, hepiniz "seviyeli" adamlarsınız yahu; yoksa bu sitede nasıl barınabilirdiniz ki?... (Yağcılıkta sınır tanımam...)
HASS000 İletim - 02/06/2007 : 23:59:14
masıl unuttum:

rappier

0.05 Snitz Forums 2000