AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Konu Başlıkları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 25/01/2004 : 18:50:14
Son zamanlarda alakasız konu başlıkları artmaya başladı ve kendi adıma bu olaydan rahatsızım. Bu olaya bir çare bulunması gerekir diye düşünüyorum ve bu konuda fikri olanlar lütfen yazsın.

Bana sorarsanız alakasız konu başlıkları konu ile birlikte hemen silinmeli ve bu tip bir uygulamada yönetici arkadaşlara tam desteğim. Sanırım başka türlü bu dertten kurtulunmaz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 27/01/2004 : 03:07:15
alıntı:
insanların o an ne düşündüklerini bilmenize imkan yok sanırım, belkide içinden çıkamadıkları bir konu için düşüncelerinde ilk çağrışım yapan kelimeyi konu başlığı olarak seçiyorlardır, bunu art niyetle yaptıklarını sanmıyorum, sonuçta hiç kimse cevap alamayacağı bir konuda yardım istemez

Kimse yanlışlarını art niyetle yapmaz zaten. Ama sırf bu yüzden de ortalıkta "heeeelp, imdaaaaaat, yardııııım" gibi anlamsız konu başlıkları bulunmasına izin veremeyiz. Başlıklar, sorun hakkında açıklayıcı ama kısa bilgilerdir. Şahsen, "imdaaat" diye bir başlık bana açıklayıcı gelmiyor.

alıntı:
Bence de kilitlenme yanlış. Onun yerine bu konuya ilk giren kişi "Konuyla alakalı bir başlık atmadığın sürece cevap alamassın, o yüzden bu konuyu kapayıp, doğru başlıkla yeni konu aç" demeli.

Zaten hiçbir mesajı doğrudan kilitlemiyoruz. Her zaman kilitlenme nedenini belirtiyoruz. Anlamsız başlıklı bir konuya da "Başlığın anlamsız olmuş. Bu yüzden konuyu kilitliyorum." şeklinde açıklamalarda bulunuyor, eğer mesajına cevap verildiyse de sadece uyarıp geçiyoruz.
Smeagol İletim - 27/01/2004 : 01:43:33
Bence de kilitlenme yanlış. Onun yerine bu konuya ilk giren kişi "Konuyla alakalı bir başlık atmadığın sürece cevap alamassın, o yüzden bu konuyu kapayıp, doğru başlıkla yeni konu aç" demeli.
thakki1 İletim - 26/01/2004 : 06:23:20
insanların o an ne düşündüklerini bilmenize imkan yok sanırım, belkide içinden çıkamadıkları bir konu için düşüncelerinde ilk çağrışım yapan kelimeyi konu başlığı olarak seçiyorlardır, bunu art niyetle yaptıklarını sanmıyorum, sonuçta hiç kimse cevap alamayacağı bir konuda yardım istemez
|KRONDOR| İletim - 26/01/2004 : 01:47:33
Anlamsız/alakasız başlıklı konuları doğrudan silmek pek bir işe yaramaz. Onun yerine uyarı yapıp konuyu kilitlemek daha doğru olur. Böylece konuyu açan kişi nerede hata yaptığını görür ve bir daha yapmamaya çalışır.
ne-o İletim - 26/01/2004 : 00:54:51
Ya walla ben de sinir oluyorum ya. bi bakiim belki yardımcı olurum diosun aha bi bakmışsın bilmediğin yada oynamadığın bi şey hakkında soru... Arkadaşlar sanki protesto yapıomuşuz gibi oldu. Ama zaten öle yapıyoruz demi zaten.. AÇIKLAMASIZ BAŞLIKLARA N'AYIR!!..Ehuhe

0.03 Snitz Forums 2000