AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Cepten ara, msn al, msj yolla... (Yeniden açıldı.)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CrAzY_IVAN İletim - 17/03/2007 : 03:05:13
Teknik bir arızadan ötürü konuyu toptan silme hareketim tasvip edilesi değil tabii :) Tüm katılımcılardan özür diliyorum. Artık pek tadı da kalmaz gerçi konunun :)

Fikirler değişmediyse devam edersiniz artık :) Gece gece çok güldüm Allah ağlatmasın :)

Konuyu özet geçmeye gerek yoktur sanırım, herkes biliyor ne yazdığını neler yazıldığını... (Mesaj atanlar)

Neyse, saolsun Avaris küçükten bir backup sağladı. Yazayım kim ne yazmış yaptık bir iş...

----

Aybüke
Sitenin üstündeki arkadaşlık reklamlarının hiç hoşuma gitmediğini bilmenizi istedim. O.s. forumunun zaten çok bozulduğunun hepiniz farkındasınızdır, fakat yine de sitenin içeriğiyle hiç bir alakası olmayan bu reklamların kaldırılmasının bir yolu yok mu?

Paladin
reklamı verenin verdiği parayı sen ver =)

Aybüke
Sadece para mıdır yani, bir oyun sitesi bu. En azından daha mantıklı ve alakalı bir reklam olabilirdi.

Hoca_Gaffur
Açıkcası ben de pek sevmedim ama sonuçta bu gelir kaynakları olmasa sevdiğimiz siteler de olmaz.

Crazy_Ivan
Biz de hiç beğenmedik zaten, hatta ilk tepkim "bu ne lan?!" oldu. Ama yapacak birşey yok, reklam firmasından o gelmiş bize. Google reklamı değil ama bu da otomatik sanırım.

Paladin
aynen :) aha şu yıldız olmasa yanlış siteye bastığımı düşündüydüm =)

Krondor
O.s. forumunun zaten çok bozulduğunun hepiniz farkındasınızdır
Bunu biraz daha açabilir misin?

batuhanus
Sanırım yeni kaydolan üyelerin davranışları ve boş tepkilerinden bahsediyor.

Aybüke
Biliyorum ben de çok eski bir üye değilim, ama yine de forumun düzgün halini görmüşlüğüm var. Sizce çoğu üye artık neden girmiyordur? En azından Merula Alba neden ayrıldı? Kabil, Major, çok sevmeseniz de Smeagol? Saçma sapan konular açılıyor her gün ya da gereksiz mesajlarla işgal edilen düzgün konular..

Avaris
Elinizi kolunuzu bağlayan mı vardı? Okumak, görmek istediğiniz türden konuları siz açın. Doğru düzgün mesajlarla diğer konulara katkıda bulunun. Forum kuralları ile çelişmediğiniz sürece herşeyi konuşabilirsiniz. Ama konularınızın içeriği biraz da sizlerin ürünü. Soytarı da değiliz ki size forumu ilginç hale getireceğiz diye uğraşalım.

Dip: Kimin neden foruma uğramadığı ile hiç ilgilenmiyorum. Forumda bulunmak isteyen gelir, yazar. İstemeyen uğramaz. Kimseyi zorla getirecek halimiz yok.

Aybüke
Birilerini zorla getirin demedim zaten. Sadece ayrılmalarının nedeni buydu diyorum. Bir örneği ONLİNE CAFE'ydi zaten. Yakın zamanda hep birlikte gördük neler olduğunu, giden üyeler gitmeseydi konu o hale gelmezdi. Ya da daha farklı bakalım, gitmelerinin nedeni o durumdu.

Avaris
Ne dediğini anlamıyorum. ONLİNE KAFE başlığını pek takip etmezdim. Şimdi baktım son mesajlar gitti dediğin kişiler tarafından atılmış. Yani onlar gittikten sonra konu bir hale gelmemiş. Son mesajlar sizin zaten.

Giden gider, kalan kalır. Rahatsız olduğunuz durumu değiştirmek için birşeyler yapıyorsanız amenna, yoksa oturduğunuz yerden sızlanmak tamamen boş bir iş. Boş konuşuyorsun diye milletin ağzına biber sürecek değiliz. Serbest Bölüm'ün amacı bir bakıma o. Boş konuşmak. Ha bana kalsa Serbest Bölüm'ü toptan kapatırım.

NoDoubt
Deniz Abi çok sert konuşuyorsun yav.. aybüke'nin verdiği örnekler yanlış olsa da bir bakıma doğru. Bozulmaktan çok, yeni gelen neslin tarzı böyle. Mesela Avaris'e göre de biz bozulmuşuzdur (: . Çözüm ise benim de bir zamanlar aldığım gibi siteye girmeme kararı değil, ortamı seviyeleştirmek olmalı.
Ha, reklama gelince.. Cidden hiç hoş durmuyor.

Avaris
Herkesin kendi zamanı, kendisine güzel gelir. Bu ayrı mesele. Ama buraya gelip de "forum bozuldu, artık boş konular açılıyor" diye bir şikayet görürsem kızarım. Çünkü ortada forum diye ayrı bir yaratık yok. Sizin, bizim, hepimizin yazdıklarının bir ürünü burası. Boş konular mı var? Dolusunu sen aç. Anlamsız mı konuşuyorlar? Sen konulara anlam kat.

Forum açıldığından beri ben buradayım. Forumun TÜM hallerini görmüş, geçirmiş birisiyim. Şikayet edilmesi gereken birşey olsa sizden önce benim şikayet etmem gerekir. Ama yok. Bozuk bir şey görünce yapabileceğiniz bir kaç şey var. Ya bir ucundan tutar tamir edersiniz. Ya benim derdim değil diye arkanıza bakmadan çekip gidersiniz. Ya da bir köşede dikilip "bozuk bu! bozuk bu!" diye söylenip tamir etmeye çalışan milletin siniri bozarsınız. Tercih sizin.

Dip: Sert konuşuyor olabilirim. Ama buraya gelip "forum bozuldu" yazmak da çocuk oyuncağı değil...

----

En son da Krondor'un bir cevabı vardı. Bulursam eklerim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
bombula İletim - 31/03/2007 : 18:48:05
alıntı:
Avaris tarafından yazılan:

Ben en azından ufak bir değişiklik yaptım. Hoş gmail'in spam filtresi pek de fena değil ama yine de öyle "spam gönderin" der gibi yazmamak lazım :).

Eyv Avaris.Heç dikkat etmiyom böle şeylere walla, yaşlılık işte ;)
Avaris İletim - 31/03/2007 : 00:46:55
Ben en azından ufak bir değişiklik yaptım. Hoş gmail'in spam filtresi pek de fena değil ama yine de öyle "spam gönderin" der gibi yazmamak lazım :).
batuhanus İletim - 30/03/2007 : 23:43:49
Niye ki?Bombula'nın hacker bir belalısı mı var?
aybüke İletim - 30/03/2007 : 23:40:27
Abi adresi pek ortalarda bırakma istersen, neme lazım...
bombula İletim - 30/03/2007 : 18:48:41
Hımm pek bakmıyom mail fln.Ama sen dersen bakarız.Al bakem benim baktığım tek mail: bombula_at_gmail.com

0.03 Snitz Forums 2000