AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ShiLMyrO İletim - 22/11/2006 : 23:37:22
Arkadaşlar ben 3 ay online olamadım yazın sitede yoktum.Geldiğimde bir baktım bissürü yeni üye ve artık OS'nin tadı tuzu kalmamış eski üyelerden peq fazla giren yok.Huzuru kaçıranlarda cabası.Çoğu forumlar artık üye alımını kapıyorlar.Ya tamamen kapıyorlar yada davetiye ile üye olunabilior.Davetiye yöntemi olsa kötü mü olur?Böylece düzeni bozanlar 0'a iner her üyeye en başta 3 davetiye werilse sonra arttırılsa filan güzel olurdu eminim.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 23/11/2006 : 20:25:49
alıntı:
Avaris tarafından yazılan:

Herkes kendi dönemini daha çok sever. Normaldir. Hayat ilerler, siz büyürsünüz. Hayattan beklentileriniz ve hayata bakışınız değişir. Gördüğünüz olumsuzluklar ile hafızanızda kalan çoğunlukla "güzel" olayları kıyaslarsınız ve eski daha iyi dersiniz. Belki gerçekten de daha iyidir. Ama bu çoğunlukla psikolojik (subjektif) bir karardır. Şimdinin yeni üyeleri de 2 sene sonra benzer şeyleri düşünecek veya söyleyecekler.

Davetiye ile üyelik sistemi için de forum desteklemiyor evet. Ama desteklese de ben desteklemezdim. Çünkü, her ne kadar forumda bir komünite oluşmuş olsa da, bizim amacımız bu değil. Yani herkesin birbirini tanıdığı veya sadece tanıdıkların üye olabildiği bir forum küçük samimi topluluklar için iyi bir yöntem. Ama biz burada oyunlarla ilgili genel bir yardımlaşma ortamı yapmayı düşünüyoruz. Kimseyi tanımayan bir insanın foruma üye olamaması ve sorusunu soramaması bence bu amaç doğrultusunda kabul edilemez bir durum.

Saolun cwp yeterince açıklayıcı olmuş.
Baygitar İletim - 23/11/2006 : 16:44:40
Aslında güzel bir düşünce.Ama sadece bir düşünce.Forumda hep aynı kişilerin olmasıda bence seni sıkardı.Tabi bu problemi hiç hak tanımadan direk üyelik kilitleme gibi katı kurallarla aşabiliriz bence.Zaten ne yaparsan yap,düzen bozan insanlardan dünyanın öbür ucuna gitsen bile kurtulamazsın.
Avaris İletim - 23/11/2006 : 07:51:56
Herkes kendi dönemini daha çok sever. Normaldir. Hayat ilerler, siz büyürsünüz. Hayattan beklentileriniz ve hayata bakışınız değişir. Gördüğünüz olumsuzluklar ile hafızanızda kalan çoğunlukla "güzel" olayları kıyaslarsınız ve eski daha iyi dersiniz. Belki gerçekten de daha iyidir. Ama bu çoğunlukla psikolojik (subjektif) bir karardır. Şimdinin yeni üyeleri de 2 sene sonra benzer şeyleri düşünecek veya söyleyecekler.

Davetiye ile üyelik sistemi için de forum desteklemiyor evet. Ama desteklese de ben desteklemezdim. Çünkü, her ne kadar forumda bir komünite oluşmuş olsa da, bizim amacımız bu değil. Yani herkesin birbirini tanıdığı veya sadece tanıdıkların üye olabildiği bir forum küçük samimi topluluklar için iyi bir yöntem. Ama biz burada oyunlarla ilgili genel bir yardımlaşma ortamı yapmayı düşünüyoruz. Kimseyi tanımayan bir insanın foruma üye olamaması ve sorusunu soramaması bence bu amaç doğrultusunda kabul edilemez bir durum.
kabil İletim - 22/11/2006 : 23:40:34
%100 sorunların kalkacağından emin değilim ama bir yararının olacağı kesin.ama forum böyle bişiği desteklemez derse yöneticler hiç şaşmam :)
ama benim oyum olumlu yöndedir.

0.03 Snitz Forums 2000