|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Geforce |
İletim - 18/11/2006 : 16:00:34 Sitemize Age Of Empires oyununa ait bir bölüm açalım. Bu oyunu oynayanların sayısı Total War'dan yüksek olsa gerek. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Avaris |
İletim - 19/11/2006 : 20:12:27 Hatırlattığın için sağol. Ben Knight Online'ı kendi içinde bir janr sanıyordum.
Belli bir türe ait bir oyun yoğun ilgi görüyorsa ona ait bir forum açılır ve bu konular genel forumdan ayrılır ki hem bu oyunu hem de bu türe ait diğer oyunları konuşmak isteyenler rahat etsin. Yani sebep-sonuç ilişkileriniz biraz ters. Oyunlara özel bölümler oyun ilgi görsün diye değil, oyun ilgi gördüğü için açılır. |
CRAYZZY |
İletim - 19/11/2006 : 19:08:03 TOMB RAİDER'da bir macera aksiyon oyunu sonra KNİGHT ONLİNE bir online oyun o zaman bu gibi bölümleride genellemeye taşımalıysdınız.AGE OF EMPİRES nası genellemeyapılarak strateji oyunlarına taşındıysa.. |
Avaris |
İletim - 19/11/2006 : 18:38:10 alıntı: CRAYZZY tarafından yazılan:
Böyle bir bölüm olmazsan nasıl konular açılacak...
Strateji bölümünde, yeni konuya tıklanarak.
Aynı şeyi tekrar yazayım. "İkna etme" şansınız yok. Uygun görülürse açılır dedim, yeterince kafamız ütülenirse değil. |
Baygitar |
İletim - 19/11/2006 : 18:31:30 Ya tamamda ben hadi açalım desem bişe olmıyacak:)Sen yöneticileri ikna etmeye bak bence |
CRAYZZY |
İletim - 19/11/2006 : 18:24:44 Böyle bir bölüm olmazsan nasıl konular açılacak... |
|
|
|