AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 |KRONDOR|

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ThE_F@MeR@ İletim - 18/11/2006 : 11:16:04
.....
"Kabul" tuşuna basarak, kullanıcı olarak 13 yaşından büyük olduğunuzu beyan etmektesiniz. Sizin kullanıcı adınız ile gönderilen her türlü ileti ve dosyadan siz sorumlusunuz. Size ya da bu forumun sahiplerine ait olanlar dışında telifli malzeme iletmemeyi de kabul etmektesiniz. Bu forumları kullanırken kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik, tahrik, reklam ve/veya propaganda içeren ya da herhangi bir yasayı ihlal eden ileti göndermemeyi kabul etmektesiniz.Kopya yazılım/oyun konularında yardım etmek amacıyla açılacak konular ve Crack/Hack içerikli konular kesinlikle yasaktır. Aynı şekilde oyunlara ve diğer yazılımlara ait seri numaraları ve CD key'lerin verildiği konular da yasaklanmıştır.Yollanan mesajlarda herhangi bir sitenin reklamı yapılmamalıdır. Sadece yardım amaçlı olarak, konuya direkt ulaşılmasını sağlayacak adresi vermek serbesttir. Yazılan mesajlar kategorilere uygun olmalıdır. Bu kurallara uymayanların, ortamın seviyesini düşürenlerin ve düzeni bozanların üyelikleri, üyeler uyarılmadan, iptal edilecektir.
........

SON OLARAK:
Eğer doğru olarak siteye devam edeceğim.Kendimi savunmak zorunda kalıyorum çünkü bu üye adını siteyi ilk tanıdığımızdan beri iki kişi kullanıyoruk kim mi ? kardeşim tabikide ben siteye günde bir defa giriyorsam o 50 geçer sanıyorum.Eğer kilitlenmeye sebeb bu üyelik koşullarınıda kardeşimin gözüne sokarak gösteriyorum.Bir günde siteden ayrılmak ve kardeşiminde girmesini yasakladım ama olmadı üye olurum tekrar dedi diğer sitelerde beni gören mutlaka vardır.Diğer sitelerde de kopya crack serial vs vs yasaklanmış ama kurallara uyuyorum çalışıyorum ve bana editörlük teklifi bile yolladılar.Ama ben hep bu siteye editor olmak istemişimdir ama olmadı işte ben ne kadar düzelmeye çalışmıssan kardeşim hep bozmuştur durumu şimdi ise kardeşimi ikna etmeye çalışıyorum.Ve önceden hatırlarsınız,ve şifremi ona söylemeyince o da üyelik aldı ve |KRONDOR| ''Bu sitede iki üyelik...'' gerisini hatırlamıyorum çok zaman oldu ve o iki üyeliğimizde kilitledi.Anlamıyorum kardeşimi bu forumu o kadar beğenmiş ki aklından çıkaramıyor.Tabiki bende kendi nedenlerimle üyelik kilitlenmiştir.ama inanın en fazla 2 üyelik kilitlenmiştir.

New star soccer 3 konusuna gelince o konuyu ben açmadım ve cd keyleride ben vermedim.

Ve kendimi savunmak için avaris yöneticimiz önceki yazıyı gördü yazdım ve iletiyi düzenleyerek bu yazıları yazdım çünkü kendimi küçümsemek istemiyorum.Ve kardeşim anlasın diye önceki yazıyı yazdım ve sonradan düzenledim.Yoksa kayıt tuşunda kuralları okumadan geçiyor.

Ve AVARİS yöneticimden çok özürdiliyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 23/11/2006 : 00:18:12
[quote]ThE_F@MeR@ tarafından yazılan:

ve BUZ DEVRİ 2 konusunu açınca girmeyi yasakladım kardeşime

Ben demiştim ICE AGE 2 konusunda bi yamukluk var diye.MSN dede küfür etti demiştim krocan abiler bana hayal gücünü genişlet demişlerdi.Gördünüz mü?
мєятizм™ İletim - 22/11/2006 : 23:55:48
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

+ :D
ben belirsiz üye olmaktan memnunum.ayrıca şimdi ayarları değiştirmeye üşeniyorum :))

Emin yanlız değil zaten bu konuda
Adamın prensipleri var gizli kalması gerek...
kabil İletim - 22/11/2006 : 09:41:52
+ :D
ben belirsiz üye olmaktan memnunum.ayrıca şimdi ayarları değiştirmeye üşeniyorum :))
bu arada msn'ye beni ekleyen senmisin crayzzy?
Tony_P@rker İletim - 21/11/2006 : 22:44:28
kabil gizemli biridir olmaz..:)
CRAYZZY İletim - 19/11/2006 : 18:11:49
kabil belirsiz üyelikten cıksa ii olmaz mı

0.03 Snitz Forums 2000