|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
R_Van Der VAARTTT |
İletim - 04/01/2004 : 01:01:25 merhaba sizin bu bize yaptığınız yıldız değişiklikleri neişe yarıyo? hani fazla msg atanın rengini deiştiriyosunuz ya ...
sitede daha fazla mı yetkili oluyosunuz ? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
keeperman |
İletim - 17/01/2006 : 16:13:12 Saten herhalde mesaj sayısına bakılmıyo.Meselan bir yöneticinin 34 mesaj olanı gördüm bir seçkin üyenin 540 mesajı olanı gördüm.Demekki bu davranışa göre seçiliyo.Boşu boşuna mesaj kirliliğne gerek yok. |
HASSOOO |
İletim - 17/01/2006 : 15:46:29 İlk yöneticileri bkkazaz belirledi, ilk seçkinleri de bildiğim kadarıyla o belirledi (belki yöneticilere sormuştur bilemeyeceğim) Sonrasında da seçkin üyelerin teklifi yöneticilerin onayına sunuluyor, bakanlar kurulu, pardon, yöneticiler kurulu karar verip o kimseyi seçkin üye yapıyorlar, meclise alıyorlar. Veto hakkı admin'in ama admin şu sıralar yurt (site) dışında olduğundan pek ilgilenemiyor bu konularla. Zaten kendisi forumlara özerk bir statü tanımasıyla da sükse yapmıştır.
Oldu mu? :) |
|KRONDOR| |
İletim - 13/01/2006 : 16:26:51 En azından nasıl biri olduğunu belli edecek kadar mesaj yazması gerektiğini yazmıştık. Bunun için 50 mesaj da yeterli olabilir, 500 mesajda da. |
çatalak |
İletim - 13/01/2006 : 16:03:52 bunda pek yetkim yok ama belirli bi sınırı yoktur herhalde...yani,gerekli ve fazla msj atanlardır herhalde. |
-eL_Niño- |
İletim - 13/01/2006 : 15:38:03 alıntı: tarafından yazılan:
Seçkin üyeler, yine seçkin üyeler tarafından seçiliyor. Sadece son söz yöneticilerin oluyor. Mesaj sayısının da önemi var. En azından nasıl biri olduğunu belli edecek kadar mesaj yazması gerekiyor.
keşke msja bakmasanız şimdi herkes msj çoğaltmak için yerli yersiz msj atarsa(kaç msj   ) |
|
|
|