|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
THE_FAMERA |
İletim - 24/10/2006 : 18:33:52 Bu oyunsitesinin heyecanı kalmadı daha bana göre eskiden hoş mesajlar hoş sohbetler çok mesaj yazımı çok üye vardı.Artık bunları bulamıyorum.Birde haberler güncellenmesi olmadımi ? tam heyecan bitti artık tabi ki okul hayatınız daha önemli :) buna saygı duyuyorum + bunu için değil yeni yöneticiler akımı yapın ben ce tabiki aktif yönetici olacak.Ben bu sitede durmayı artık düşünmüyorum çok eski üyelerde üyelikleri kilitlenmeyen üyeler yani :) onlarda artık girmemeye başladılar.Neyse uzatmatmayalım yazıyı kalın sağlıcaklar Hoşcakalın.Siteye bir bilgi almak amacıya girerim nadir olarak.
İYİ GÜNLER SEVDİKLERİNİZLE BULUŞMAK SAĞLIK SİRHATİNİZ BOL OLSUN. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 25/10/2006 : 22:10:47 Yani diyorsun ki, şifreleri çalındı, başkası giriyor hesabından. Öyle olsaydı, girmeyeceğim yerine küfürlü bir mesaj atardı, MSN'deki lafına bakılırsa... Neyse of, sıkıldım basın toplantılarından. |
|KRONDOR| |
İletim - 25/10/2006 : 22:05:57 Fragman verdi ve gereksiz sayılacak bir konu açtı diye üyelik kilitlendiği nerede görülmüş? Hayalgücünün gelişmesi için sabah akşam televizyon izlemesini öneriyorum arkadaşa. |
Tony_P@rker |
İletim - 25/10/2006 : 21:10:52 Kendine küfür mü ettii..İlginç..:) |
ShiLMyrO |
İletim - 25/10/2006 : 17:54:32 Ya bakın THEFAMERA'yı msn ye ekledim konustuktan sonra hep offlineydi.2 gün önce açtı msn yi sonra dedi sen kimsin osden dedim tanıttım kendimi.Sonra kendimi becericem diyip offline oldu.Sonra ICE AGE 2 konusunu açmış bu olaydan bi 5 dkka sonra oda çok aptal bir konuydu.Yani şimdi de gidiyor hack keylogger filan olmasın?Diyorum anlaşıldı mı? Edit:http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17785 Ice Age konusu. |
|KRONDOR| |
İletim - 25/10/2006 : 13:18:33 Daha açıklayıcı yaz da biz de kavrayalım alakayı. |
|
|
|