AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Seçkin üyeler ha!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
jade797 İletim - 18/06/2003 : 20:46:54
Yöneticiler seçkin üye olmak için ne yapalım?Ya da elit tabaka olmak için?...Bazı forumlara girmemizin yasak olacağını da tahmin etmemiştim.Lütfen söyleyin,nasıl elit olalım?NASIL?Yoksa sadece bazı kişilere özel mi bu?Ne yapalım seçkin değilsek konuşma ya da yazma biçimimizi falan mı değiştirelim?Söylerseniz seçkin olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım....
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ckose İletim - 09/09/2003 : 14:11:12
Bu sitedeki hiçbir yazarın ezik OLMAYAN egosunu tatmin etmek için üyelere sataşacağını sanmıyorum.Özellikle de Deniz Abi gibi karakterli birinin.
Avaris İletim - 08/09/2003 : 19:16:06
"Bir kere kilitlensin dedik kilitletmeden bırakmam" gibi bir anlayış ilginç gözükse de hiç hoş değil. İki seferdir kışkırtma eğilimindesin, görmezden geliniyor diye tepeme çıkabileceğini sanma. Şu ortamda belki de tek isteyebileceğim ettiğimi bulabilmektir.

Diğer arkadaşlardan da ricam zaten ateşi yakmaya niyetlenmiş olanlar varken körük getirmesinler.
MetFC İletim - 08/09/2003 : 18:48:46
catapchart, yağ bol galiba.
WoLoWoLo İletim - 08/09/2003 : 17:09:43
alıntı:
Avaris tarafından yazılan:

Söylediğim şey gayet açık, ego ile ilgili birşey de yok. "Aaa bana laf söyledi, dur şuna bir laf sokayım" modundan çıkarsanız anlamamanız için bir sebep göremiyorum.

Anlayamadıysanız ve anlamak konusunda ısrarlıysanız mail atmanızı tercih ederim, burada uzamasına gerek yok...

yaw bu yöneticilerin en gıcık olduğum noktası haksız olduğum zamanda bi laf edip g*t gibi ortada bırakmaları
(yanlış anlamayın sadece bi özelliklerini sölüyorum)
MetFC İletim - 08/09/2003 : 16:15:06
Avaris, ettiğini bulursun diye bir laf var...

0.05 Snitz Forums 2000