|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ShiLMyrO |
İletim - 22/10/2006 : 16:15:30 Arkadaşlar bende flash get war bugün siteye girdim.Bana flashgetten download baslasın mı mesajı geldi bende virüs olabileceği için hayır dedim.Sonra pc ye reset attım masaüstünde oyunsitesi iconu tıklayınca siteye giriyor, virüs filan yoktur dimi?Bide bu yeni bir uygulama mı? |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ShiLMyrO |
İletim - 23/10/2006 : 22:39:02 He ondan işte.Ama ben tutup taşımadım ki cahillik... |
Avaris |
İletim - 23/10/2006 : 01:36:04 Şimdi jeton biraz daha düştü. Siteye girdiğinizde tarayıcınızın adres satırında ufak bir OyunSitesi simgesi göreceksiniz. Bunu tutup mesela masaüstüne sürükleyip bırakırsanız bir internet kısayolu oluşturur. Çift tıkladığınızda kısayolunu oluşturduğunuz siteyi açar. Böyle bir şey olsa gerek... |
ShiLMyrO |
İletim - 22/10/2006 : 21:35:23 Wallahi böle çok güzel hiç urasmıyom direk tıklıyom oyuna girermiş gibi aslında böyle bir uygulama olsa çok güzel olurdu çok kolaylık oluyor. |
Avaris |
İletim - 22/10/2006 : 16:57:50 Böyle bir uygulamamız yok. Size özel olmuş. Birşeyleri indirmek istediniz ve flashget üstüne alındı sanırım. |
|
|
|