|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Milamber |
İletim - 13/12/2003 : 20:53:25 iki önerim var (yada sorum :P) birincisi forumda bir sürü üye var ama bunlardan bir kısmı aktif benim önerim yada sorum belli bir süre foruma msj atmayan kişilerin üyeliklerinin iptal edilmesi nasıl olur örn ğin 1,5 ay gibi olur mu ? ikinciside forumda anket özelliği eklense nasıl olur bence iyi olur sizce kötü mü olur olursa neden kötü olur ....... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ceberruh |
İletim - 20/12/2003 : 11:54:45 bir iki ay girmedi diye üyelik iptai olur ama işin diğer yanının da düşünmek lazım gibi gelioyr bana arkadaşlar. mesela birimiz hasta filan olabilir veya başka bir durum vs. yani geçerli bir sebepten dolayı girmeyebilir internete bakamaz. işin bu kısmını da düşünmemiz lazım bence. yani ihtimalleri göz ardı etmeyelim.... |
tolgaayvali |
İletim - 19/12/2003 : 17:21:43 anket özelliğinde narım üyelik iptalinde yokum |
|KRONDOR| |
İletim - 15/12/2003 : 01:42:08 Birincisi, ne olursa olsun bazı kişilerin 1-2 ay bakmadı diye üyeliğini iptal etmeyiz. İkincisi, üyelik iptalleri konusundan vazgeçtik. Bundan sonra sadece kuralları ihlal eden kişilerin üyelikleri iptal edilecek. |
Smeagol |
İletim - 15/12/2003 : 01:37:28 Bence de 6 ay iyi bir süre, bayaa uzun bir süredir üyeyim bu siteye, ve bir buçuk ay girmedim diye üyeliğimin iptali saçma olur. İnsanlar yaz tatiline çıkıyorlar biliyor musunuz, 3 ay kadar sürüyo bu tatillerde. |
HASSOOO |
İletim - 14/12/2003 : 21:13:53 6 ay, benim fikrim bu. Bu foruma sadece oyunlarda takıldıkça uğrayanlar da var. |
|
|
|